Politie Zeeland


O-4185-2004 ZWAARGEWONDE BIJ ONGEVAL


Zondag rond 06.30 uur kwam een melding binnen van een verkeersongeval met een beknelling aan de Rijksweg te Sint Philipsland.

De 22-jarige bestuurder uit de gemeente Tholen is afgevoerd naar het Dijkzigt ziekenhuis te Rotterdam. Hij is daar in kritieke toestand opgenomen.
Zondag rond 06.30 uur meldde een voorbijganger dat op de Rijksweg te Sint Philipsland een personenauto tegen een boom was gereden. De bestuurder zat nog in het voertuig en was door het ongeval bekneld komen te zitten. Met behulp van de brandweer is de bestuurder uit het wrak bevrijd. Bij deze hulpverleningsoperatie werd de traumahelikopter ingezet. De bestuurder is afgevoerd naar het Dijkzigt ziekenhuis en in kritieke toestand opgenomen. Van de bestuurder is een bloedproef afgenomen.
De 22-jarige bestuurder was uit de richting Steenbergen gekomen. Nadat hij met de linker wielen tegen een verkeersgeleider kwam, is hij vermoedelijk de macht over het stuur kwijt geraakt en met hoge snelheid tegen de boom gereden. De personenauto was zwaar beschadigd. De wegbeheerder heeft de boom inmiddels in zijn geheel gekapt.





Politie Zeeland