Politie Zeeland


O-4190-2004 AANRIJDING


Op de A58 t.h.v. Goes vond zaterdag rond 10.30 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Tijdens het inhalen van voertuigen, raakte de auto van een 18-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal, met het linker voorwiel in de middenberm. Na een stuurcorrectie schoot hij terug de weg op en botste op de rechterbaan tegen de auto van een 47-jarige Duitse vrouw. Er was alleen materiële schade.


Z-4191-2004 AANRIJDING


Op de Hulsterweg in Hulst is zaterdagmiddag rond 16.15 uur een 23-jarige motorrijder uit Axel gewond geraakt nadat hij in aanrijding was gekomen met een personenauto.
Vermoedelijk wilde de motorrijder de auto voor hem, bestuurd door een 32-jarige vrouw uit Antwerpen, inhalen en maakte hierbij een verkeerde inschatting waardoor hij tegen de zijkant van de auto reed. De motorrijder kwam hierbij ten val, gleed over het wegdek en kwam in de berm tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Zijn motor belandde een paar honderd meter verder in de berm. De motorrijder werd met vermoedelijk een gebroken been overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.


O-4192-2004 DIEFSTAL UIT AUTO


Tussen zaterdag 16.00 uur en zondag 03.00 uur zijn er waardepapieren weggenomen uit een auto die stond geparkeerd aan de Stationsweg in Kruiningen.
Braakschade is niet bekend.


Z-4193-2004 ONDER INVLOED


Een 27-jarige automobilist uit Terneuzen is zondag rond 06.00 uur op de Dokweg in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete.


W-4194-2004 DIEFSTAL UIT AUTO


In de nacht van zaterdag/zondag is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Baarsjesstraat in Middelburg.
Uit de auto werden een aantal cd's weggenomen. Schadebedrag is onbekend. Dezelfde nacht werd gepoogd in te breken in een auto die geparkeerd stond in de Klein Vlaanderen. Hier bleef het bij een poging.





Politie Zeeland