Politie Zeeland


W-4195-2004 ONDER INVLOED


Een 18-jarige bromfietser uit Vlissingen is zondag rond 01.15 uur op de Prins Hendrikweg in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Agenten zagen de man zonder verlichting op een bromfiets rijden waarop hij een stopteken kreeg. Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete.


Z-4196-2004 AUTOMOBILIST NEGEERT STOPTEKEN


Een 35-jarige automobilist uit Hulst is zondag rond 01.00 uur in Axel aangehouden nadat hij een stopteken van de politie had genegeerd.
De automobilist kreeg op de Kanaalkade te Axel een stopteken ter controle van de wegenverkeerswet waaraan hij geen gehoor gaf en er met hoge snelheid vandoor reed. Hierbij reed de man met hoge snelheid over stoepranden en tegen het verkeer in. Nadat hij van zijn auto een paar banden had lek gereden, stopte hij op de Bankertstraat waarna hij kon worden aangehouden. In het voertuig zaten nog vier inzittenden. De 35-jarige man werd overgebracht naar het politiebureau waar uit een afgenomen blaastest bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. Tevens bleek hij niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De man werd na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.


Z-4197-2004 INBRAAK CLUBGEBOUW


Tussen zaterdag 19.15 uur en zondag 09.00 uur is er ingebroken in een verenigingsgebouw in Koewacht.
Nadat de toegang tot het pand was geforceerd werd een geldbedrag van een tiental euro's weggenomen. Schadebedrag is onbekend.


O-4198-2004 ZAKKENROLLEN


Van een 34-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland is zondag tussen 01.15 uur en 01.45 uur de portemonnee weggenomen in een café aan de Grote Markt te Goes.
De portemonnee, met daarin een tiental euro's, werd weggenomen uit zijn broekzak.


O-4199-2004 MAN LOOPT OVER AUTO


Op de Zusterstraat in Goes is zondag rond 01.45 uur een 23-jarige man uit Yerseke aangehouden.
Hij was over een geparkeerde auto gelopen. Na opmaken van proces-verbaal werd hij weer in vrijheid gesteld.





Politie Zeeland