Politie Zeeland


O-4205-2004 AUTORUITEN BESCHADIGD


Tussen zaterdag 18.00 uur en zondag 12.00 uur zijn aan de Adenauerstede in Goes de voorruiten beschadigd van drie geparkeerde auto's.
De ruiten werden vermoedelijk beschadigd doordat er met stenen op de auto's was gegooid. Schadebedrag is onbekend evenals de dader(s).


W-4206-2004 OPENBARE DRONKENSCHAP


Een 28-jarige Middelburger is zondag rond 03.30 uur op de Markt in zijn woonplaats aangehouden voor openbare dronkenschap.
Hij bleek tevens in het bezit te zijn van een mes dat in beslag werd genomen. De man werd na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.


O-4207-2004 KOP/STAARTBOTSING


Op de Sloeweg te 's Heerenhoek vond zondag rond 17.00 uur een kop/staartbotsing plaats tussen twee personenauto's.
Een 43-jarige automobilist uit Nijmegen kon niet meer op tijd stoppen toen de auto voor hem, bestuurd door een 32-jarige man uit Gouda, afremde en botste achter op het voertuig. Er was alleen materiële schade.


W-4208-2004 AANRIJDING


Op de kruising Pres. Rooseveltlaan/Bloemenlaan te Vlissingen vond zondag rond 14.45 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 29-jarige Vlissingse automobiliste reed over de Bloemenlaan en verleende op bovengenoemde kruising geen voorrang aan een 56-jarige plaatsgenoot. Er was alleen blikschade. Beide voertuigen bleken niet apk gekeurd waarna beide bestuurders een proces-verbaal ontvingen.


Z-4209-2004 BROMFIETSER AANGEREDEN


In Hulst vond zondagmiddag een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets.
Een 30-jarige automobilist uit Middelburg reed over de Dullaertstraat en zag op de kruising met de Tivoliweg de 17-jarige bromfietser uit de gemeente Terneuzen over het hoofd. De bromfietser reed hierbij tegen de zijkant van de personenauto en kwam ten val. De bromfietser en zijn 16-jarige duopassagiere uit de gemeente Hulst werden met diverse kneuzingen overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Zowel de personenauto als de bromfiets raakten bij de aanrijding beschadigd.