Gemeente Albrandswaard


Persberichten

Appartementen in Portland in de verhuur

Albrandswaard Op 19 april 2004 komen er in Portland maar liefst 65 woningen in de sociale sector in de verhuur. Deze ruime driekamerappartementen zijn allemaal gelijkvloers, met lift en vlak bij de winkelvoorziening.

Woningstichting PWS uit Rotterdam neemt de verhuur van 65 flatwoningen in Portland voor haar rekening. Mede door de huurprijs van rond de 455,-- per maand, zijn deze woningen bij uitstek geschikt voor starters en ouderen. De twee flatgebouwtjes zijn gesitueerd aan de Zonnesteen en de Onyxlaan op het eiland Onyx.

Het gemeentebestuur maakt zich sterk voor het bouwen van woningen voor starters en ouderen. Het is bekend dat juist voor deze doelgroepen woningen moeten worden gebouwd die aan hun eisen en verwachtingen voldoen. Met de oplevering van deze 65 woningen denkt de gemeente dan ook een flink aantal Albrandswaarders te kunnen bedienen.

Uiteraard geldt voor inwoners uit Albrandswaard dezelfde woningtoewijzingprocedure als voor de overige inwoners uit de regio. Wel hoopt het gemeentebestuur dat veel Albrandwaarders zullen reageren.