Provincie Zuid-Holland




Verkeershinder op de N 217

Van 19 tot en met 23 april en van 3 tot en met 7 mei moet op deN 217 Provinciale weg tussen Oud-Beijerland en de A 29 rekening gehouden worden met vertragingen.

WisselstrookVoor het aanbrengen van een damwand en een geleide rail en het boren van palen ten behoeve van de bouw van een tunneltje is het nodig om op enkele dagen van 09:00 uur tot 15:00 uur de Provinciale Weg N 217 ter hoogte van de Westdijk te versmallen tot één rijstrook. Om het verkeer doorgang te laten vinden zal dit met verkeerslichten beurtelings over de overblijvende rijstrook worden geleid. Hierdoor kunnen op sommige momenten vertragingen ontstaan.

AdviesrouteAutomobilisten die rijden van Nieuw-Beijerland, Piershil of Goudswaard naar de A 29 of omgekeerd worden geadviseerd om gebruik te maken van afslag 22 Numansdorp. Het verkeer van Oud-Beijerland en Stougjesdijk naar de A 29 v.v. wordt aangeraden om via Kwaksche Weg/Stougjesdijk - De Greup - N 489 Smitsweg v.v. te rijden.

InternetVan de voortgang van de werkzaamheden zal melding worden gedaan op de website van de provincie www.zuid-holland.nl thema verkeer/werkaandeweg

Bron: afdeling Communicatie telefoon: 070 - 441 66 22