Gemeente Maassluis

Persberichten

13-4-2004

Informatieavond over Palet

Op maandag 19 april 2004 wordt in het stadhuis aan de Koningshoek een informatieve bijeenkomst georganiseerd over de plannen voor herontwikkeling van winkelcentrum Palet. De bewoners en gebruikers van panden in dit gebied zijn door de gemeente vanaf 20.00 uur uitgenodigd om een presentatie van de meest actuele ontwikkelingen bij te wonen.

In juli 2003 heeft de gemeente de belanghebbenden in Palet geïnformeerd over het onderzoek naar de mogelijkheden die er zijn om tot herontwikkeling van het winkelcentrum Palet en de bovengelegen woningen te komen. In het kader van dat onderzoek heeft de gemeente opdracht gegeven aan het stedenbouwkundig bureau Khandekar om een plan te maken, passend in de wijk. De uitkomsten van dit onderzoek hebben langer op zich laten wachten, dan in eerste instantie verwacht werd. Maar nu is het plan van Khandekar dan toch in eerste concept gereed en kan het gepresenteerd worden.

Doel van de bijeenkomst op maandag 19 april 2004 is om belangstellenden het stedenbouwkundige plan van bureau Khandekar te presenteren en de ruimte te geven te reageren op het plan. De reacties kunnen vervolgens worden meegenomen in de verdere uitwerkingen van het plan .