TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 15-04-2004

Televisie
RADAR
Uitzending maandag 19 april
Nederland 2 - 21.10 uur

DIERENTIJDSCHRIFT VRAAGT GELD VOOR MALAFIDE OPVANG

Het tijdschrift Hondenmanieren vraagt in haar aprilnummer mensen om geld te doneren aan een opvangcentrum voor uitgerangeerde hazewindhonden in Spanje. Het blad was echter al sinds februari jl. op de hoogte dat de honden daar in de meest vreselijke omstandigheden werden gehouden. Zo gebeurde het regelmatig dat kannibalisme uitbrak en zwakkere soortgenoten werden opgegeten om de razende honger te stillen. Het TROS-programma RADAR spreekt maandag 19 april met mensen die de vreselijke taferelen in Spanje met eigen ogen hebben gezien en foto's in hun bezit hebben. Ook wordt maandblad Hondenmanieren om een reactie gevraagd.

Verder kun je vanaf maandag honderden euro's per jaar besparen op je autoverzekering. Dat is mogelijk met hulp van de Radar Autohulp. Op www.trosradar.nl is het in een handomdraai mogelijk om geld te besparen.

Intermarkt is een bedrijf dat kleine ondernemers onder valse voorwendselen een informatiesysteem voor potentiële klanten aanbiedt. Mensen zitten voor honderden euro's vast aan een volstrekt nutteloos abonnement. RADAR ging erop af.

De presentatie en eindredactie is in handen van Antoinette Hertsenberg.

Voor meer informatie: www.trosradar.nl




TROS