Openbaar Ministerie

16 april 2004

voor de rechter in week 17

Maandag 19 april
Betreft: Oisterwijk/Haren, drugsdealen
Bijzonderheden: Een man wordt verdacht van het dealen in cocaïne en XTC-pillen. Ook wordt hij verdacht van bedreiging en heling. Ook een jonge vrouwelijke medeverdachte in het dealen van de harddrug staat terecht.
Zitting: 9.00 uur

Betreft: Tilburg, inbraak woningen
Bijzonderheden: Een man wordt verdacht negen woninginbraken in dezelfde straat. Een medeverdachte zou hebben meegedaan aan twee van deze inbraken.
Zitting: 10.00 uur, 10.30 uur

Betreft: Oosterhout, overval winkel
Bijzonderheden: Een man zou zeven keer een middenstander hebben overvallen: personeel bij o.a. een huishoudelijke artikelenzaak, een tankstation en een apotheek werd geld, sigaretten en telefoonkaarten afgeperst.
Zitting: 12.00 uur

Dinsdag 20 april
Geen openbare meervoudige kamerzittingen.

Woensdag 21 april 2004
Betreft: Kaatsheuvel, kindermisbruik
Bijzonderheden: Een man zou zijn jonge zoon seksueel hebben misbruikt.

Zitting: 9.00 uur

Betreft: Bergen op Zoom, goudroof
Bijzonderheden: Een man zou meer dan een kilo goud hebben verduisterd. Een medeverdachte staat om 15.00 uur
Zitting: 10.00 uur en 15.00 uur

Betreft: Arnhem, verkrachting
Bijzonderheden: Een man uit het Bredase arrondissement wordt verdacht van verkrachting van een vrouw in Arnhem. Hij zou haar met een stanleymes hebben bedreigd.
Zitting: 11.00 uur

Betreft: dealen
Bijzonderheden: Een jongeman zou speed en 30 XTC-pillen voor handen hebben gehad en wordt verdacht van dealen.
Zitting: 12.00 uur

Betreft: o.a. Roosendaal/Breda/Rucphen, fraude
Bijzonderheden: va 2001. Een man zou onder naam van diverse BVs hebben gefraudeerd met de omzetbelasting. Niet alleen de staat, ook diverse leveranciers zouden zijn gedupeerd.
Zitting: 14.00 uur

Donderdag 22 april 2004
Betreft: Bergen op Zoom, poging afpersing
Bijzonderheden: Een 68-jarige man zou een restauranteigenaar een groot geldbedrag hebben willen afpersen.
Zitting: 10.00 uur

Betreft: Zevenbergen, poging moord
Bijzonderheden: Een man zou zijn slachtoffer met een ijzeren staaf hebben bewerkt.
Zitting: 11.00 uur

Betreft: Tilburg, verkrachting WORDT NIET INHOUDELIJK BEHANDELD Bijzonderheden: Een 20-jarige man zou een kamer hebben afgesloten en vervolgens een vrouw hebben verkracht.
Zitting: 14.00 uur

Vrijdag 23 april 2004
Betreft: Roosendaal, te hard met de motor
Bijzonderheden: Een man zou met zijn motor 109 km per uur hebben gereden binnen de bebouwde kom. Toen hij bij een oversteekplaats moest afremmen voor een dame met de fiets aan de hand zou hij ten val zijn gekomen. Met zijn motor - schuivend over de grond zou hij in botsing zijn gekomen de vrouw.
Zitting: 9.00 uur

Betreft: Roosendaal, XTC naar Frankrijk
Bijzonderheden: Een Fransman zou met zon 1000 XTC pillen in zijn auto terug naar zijn thuisland hebben willen rijden. Zitting: 10.00 uur

Betreft: Breda/Rijen/Amsterdam, seksueel misbruik van jonge meisjes Bijzonderheden: Een man zou vier jonge meisjes (van nog geen 12 jaar) seksueel hebben misbruikt en drie andere meisjes seksueel hebben bejegend.
Zitting: 11.00 uur

Betreft: Bergen op Zoom, tasjesrover
Bijzonderheden: Een man zou bij minstens vijf slachtoffers tasjes uit de handen of uit fietstassen hebben bemachtigd. Hij zou fietsers van achteren benaderen en met kracht de tassen afhandig maken. Ook wordt hij door justitie verantwoordelijk gehouden voor vele andere berovingen, diefstallen en inbraken.
Zitting: 12.00 uur

Betreft: Tilburg, straatroven
Bijzonderheden: Voor een portemonnee, een mobiele telefoon, een fiets en een jas zou de verdachte op zijn scooter een fietser ten val hebben gebracht, hem bij de keel hebben gepakt en tot afgifte van de goederen hebben gedwongen. De jongeman zou dat bij nog zes andere slachtoffers op een dergelijke manier gedaan hebben.
Zitting: 14.00 uur

Betreft: meerdere plaatsen in Brabant, inbraak in autos en scholen Bijzonderheden: Een man wordt verantwoordelijk gehouden voor vele inbraken en diefstallen. Hij zou onder andere in twee basisscholen hebben ingebroken.
Zitting: 15.00 uur