Gemeente Zwolle

Onderhoudswerkzaamheden viaduct Devotenstraat

Maandag 19 april 2004 om 9.00 uur start Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden aan het viaduct ter hoogte van de Devotenstraat (Devotentunnel). Het viaduct wordt in het kader van het werk aan de A28 verstevigd. Naar verwachting zijn de werkzaamheden vrijdag 23 april afgerond.

Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de Devotentunnel, ze moeten daarvoor wel afstappen. Het gemotoriseerde verkeer wordt gedurende de onderhoudswerkzaamheden omgeleid via de Amstel, Rijnlaan, Hogekampseweg en de Geert Grotestraat. Als gevolg van de werkzaamheden komen in de Aalanden de bushaltes Gantel en Botlek te vervallen. Reizigers kunnen daarom gebruikmaken van lijn 5, halte Amstel / Rijnlaan. In de Diezerpoort blijft de route van het openbaar vervoer tijdens de werkzaamheden ongewijzigd.

De werkzaamheden aan de Devotentunnel stonden in eerste instantie gepland voor maandag 5 april 2004. Wegens omstandigheden zijn de onderhoudswerkzaamheden verplaatst naar 19 april. Onverwachte omstandigheden, zoals het weer, kunnen een wijziging in de planning noodzakelijk maken.

Meer informatie over de werkzaamheden aan de A28 is te vinden op www.A28Zwolle.nl of op www.werkenaandeweginZwolle.nl.


---