Gemeente Laarbeek


Lezersonderzoek Laarbeeker en gemeentepagina's gestart

Iedere week kunt u op deze gemeentepagina's nieuws lezen van en over de gemeente. Wij informeren u op deze pagina's wekelijks over onder andere plannen en bijeenkomsten van de gemeente, we vermelden wettelijke publicaties en geven u bijvoorbeeld ook praktische informatie over openingstijden, het inzamelen van afval etc.

Wat vindt u van het gemeentenieuws?
Graag zouden we van u weten wat u vindt van de gemeentepagina's, maar ook hoe u denkt over de Laarbeeker in zijn algemeenheid. Bent u tevreden over de inhoud, is het goed leesbaar, wat leest u graag en ontbreekt er misschien informatie?

Om dit te weten te komen heeft de gemeente in samenwerking met Van Helvoort Grafisch Bedrijf (de uitgever van de Laarbeeker) opdracht gegeven aan A&C Telemarketing Services om een onderzoek te houden onder de lezers. Er worden ongeveer 500 mensen benaderd voor een kort telefonisch interview. De methode die gebruikt wordt zorgt ervoor dat iedere inwoner evenveel kans heeft om gebeld te worden. De kernen zijn in verhouding tot het aantal inwoners vertegenwoordigd.

Uw mening telt!
De telefonische enquête is gestart op donderdag 15 april jl. Het kan dus zijn dat u binnen enkele dagen gebeld wordt door A&C. Wij hopen natuurlijk dat u in dat geval bereid bent om mee te werken aan het onderzoek. Hiervoor willen we u bij voorbaat alvast hartelijk danken! De resultaten van het onderzoek kunt u binnenkort lezen op de gemeentepagina's.