BedrijfsautoRAI

19-04-2004

Nissan Pickup 2.5 Di Navara Limited Edition

De Navara Limited Edition is een bijzonder begerenswaardige versie van de Nissan Pickup King Cab. Het is de meest luxe uitvoering, die dankzij een serie extra accessoires zeer opvallend voor de dag komt. Hij straalt totale vrijheid en avontuur uit.

Een 4WD-aangedreven auto die in zijn toch al kleine marktsegment als een pure persoonlijkheid op een voetstuk staat. Een auto waarin iemand met een eigen karakter zich wil vertonen

De Navara staat al te boek als het neusje van de zalm in de Nissan Pickup-familie. Vanouds is deze titel gereserveerd voor de meest complete en luxe uitvoering, voor mensen die aan de functionele eigenschappen van dit model graag een flinke dosis comfort toevoegen. Comfort dat wordt geboden in de vorm van zaken als airconditioning, elektrisch te bedienen ramen en buitenspiegels en centrale deurvergrendeling. Bij de Limited Edition ligt de lat op dit front nog hoger. De Pickup is getooid met 17-inch lichtmetalen wielen, mistlampen in de voorbumper, een chromen dorpelset, een voetgangersvriendelijke Soft Front Guard en leren bekleding voor stoelen en deurpanelen. Verder ligt er een luxe set matten op de vloer.

Mannetjesputter
De Pickup van Nissan is mannetjesputter. Hij behoort tot de sterkste in zijn soort met een 2.5 Di-turbodieselmotor. Directe brandstofinspuiting zorgt voor een soepele kracht bij lage toerentallen. Het maximumkoppel bedraagt maar liefst 304 Nm, waarmee hij de zwaarste aanhangers en de steilste hellingen moeiteloos aankan. De krachtbron levert 133 pk. In slechts 13,3 seconden accelereert de Pickup van nul naar honderd kilometer per uur.

De auto is uitgerust met een inschakelbare vierwielaandrijving en er is de mogelijkheid van low gear voor extra trekkracht onder moeilijke omstandigheden.

Nissan levert de Pickup King Cab Navara 2.5 Di Limited Edition met ingang van april 2004 voor een prijs van 25.000,- excl. B.T.W. Deze interessante prijs is te danken aan het feit dat hij op grijs kenteken wordt geleverd, waardoor de auto dus vrij is van de fiscale heffing BPM.