Politie Zuid-Holland-Zuid

19/04 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

19-04-2004 - Persberichten District I

VERDWENEN
DORDRECHT- Bij een woning aan de Wijnstraat is een auto weggenomen. In de nacht van zaterdag op zondag 18 april kwam de bewoner een onbekende vrouw tegen. Zij bleef overnachten in de woning van de man. Toen de man wakker werd, bleek de vrouw te zijn verdwenen. Zij heeft onder andere de dvd-speler van de man weggenomen. Ook nam zij de auto mee. De politie heeft een onderzoek opgestart.

KWIJT
DORDRECHT- Een 31-jarige man uit Dordrecht is zijn rijbewijs voorlopig kwijt. De man reed in de nacht van zondag op maandag 19 april over de Dokweg toen hij een stopteken van de politie kreeg. Dit negeerde hij echter. De man reed met hoge snelheid weg. Na een achtervolging door diverse straten in Dordrecht kon de man op een parkeerplaats bij de Stationsweg staande worden gehouden. Hij bleek veel te veel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. De man moet zijn rijbewijs inleveren.

VERNIELING: 4 JONGEREN AANGEHOUDEN
HENDRIK-IDO-AMBACHT-Vier jongeren zijn aangehouden. Op zondagmiddag 18 april verbraken zij het slot van een schuurtje dat bij een woning aan de Krommeweg hoort. Ook vernielden zij enkele ruitjes van het schuurtje. De eigenaar zag dit en hield de vier jongeren aan. De twee 13-jarige jongens uit Zwijndrecht werden overgedragen aan de politie. Hetzelfde gold voor een 13-jarig meisje uit Ambacht en een 14-jarig meisje uitdezelfde woonplaats.

AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Een 38-jarige man uit Bergen op Zoom is aangehouden. De man reed op zondagavond 18 april op de kruising van de Vrieseweg met de Toulonselaan tegen een paal en een verkeerslicht. Dezen raakten beschadigd. Ook liep het voertuig materiële schade op. De politie nam een blaastest af bij de man. Hij bleek teveel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden en werd aangehouden.