MORPHEOUS BENELUX BV

Legaliteitsverklaring voor verklikker snelheidscontroles.

Om alle onduidelijkheid weg te nemen verstrekt de importeur van de RoadPilot GPS snelheidsverklikker vanaf heden een legaliteitscertificaat bij de producten. Uit het certificaat van de importeur blijkt dat de verklikker voldoet aan de bestaande wetgeving en derhalve (in tegenstelling tot bijvoorbeeld radardetectoren) volstrekt legaal is.
Een woordvoerder van het bedrijf verklaarde: 'Het komt voor dat politie- functionarissen onze verklikker abusievelijk voor de verboden radardetector aanzien. Daarom voorzien wij alle apparaten van een legaliteitsverklaring. Onze RoadPilot apparaten werken met dezelfde technologie als navigatiesystemen. De waarschuwing voor de snelheidscontrole vindt plaats via GPS en niet met radardetectie. Bij een politiecontrole kan de klant op basis van het geleverde attest onmiddellijk aantonen dat het geen radardetector is.' De RoadPilot GPS ontvangers zijn sinds geruime tijd al op de markt. Alle geregistreerde gebruikers welke het certificaat nog niet hebben krijgen automatisch een exemplaar toegestuurd. Het certificaat is niet alleen voor Nederland, de teksten staan er in 5 talen op omdat de apparaten in geheel Europa legaal zijn.
Sinds het verbod op radardetectoren kan de RoadPilot zich in Europa verheugen in een steeds grotere populariteit.
Met name het feit dat het apparaat geen valse meldingen geeft en zelfs in het geheel geen alarm slaat als men zich keurig aan de maximumsnelheid houdt, wordt door de gebruikers zeer gewaardeerd.

Meer informatie is te vinden op www.road-pilot.com Importeur: Morpheous Benelux B.V., Tilburg, 0900-7777666

19 apr 04 12:24