Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


19 april 2004


Harreveld - Te veel gedronken

Bij controle zondag rond 16.00 uur op de Kerstraat blies een 47 jarige automobilist uit Lichtenvoorde 0,7 prom. De man kan een boete tegemoet zien.


Doetinchem - Inbraak


Zondagavond even na 21.30 uur werd er ingebroken bij de kinderboerderij aan de Belderstraat. Er werd een deur geforceerd en uit een ruimte werd een bos sleutels weggenomen. Om op het terrein te komen werd een hek vernield. Getuigen zagen rond 21.45 uur een manspersoon met een capuchon over het hoofd wegrennen. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Kilder - Vernieling


In de nacht van zaterdag op zondag werd een ruit ingegooid van een verenigingsgebouw aan de Doetinchemseweg. De ruit werd ingegooid met een klinker. Binnen werden de lamellen beschadigd.


's-Heerenberg - vlees brandt aan, vrouw naar ziekenhuis
Een 94 jarige inwoonster uit 's-Heerenberg moest zondagmiddag rond 12.05 uur overgebracht worden naar het ziekenhuis. De vrouw had een pan met vlees opgezet en dit brandde aan. Hierdoor kwam de hele woning vol rook te staan. Omdat de vrouw veel rook had ingeademd werd ze voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer heeft ervoor gezorgd dat de woning geventileerd werd. De schade is niet bekend.


Winterswijk - Snelheidscontrole


Zondagmorgen werd in Winterswijk en omgeving gecontroleerd. Vijf bestuurders reden harder dan de toegestane 80 km. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 128 km.


Einde berichten


.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --