Gemeente Breukelen


Van 25 april tot en met 1 mei collecteert het Nationaal Fonds Kinderhulp.


---

Onderstaande publicatie wordt ook gepubliceerd in de VAR van donderdag 22 april 2004

Burgemeester en wethouders van de gemeente Breukelen maken, gelet op het bepaalde in de Wet milieubeheer (Wm) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat:


1.

door hen een melding tot wijziging van de inrichting is geaccepteerd van:


- W.G. van Vliet voor het vergroten van de bestaande stal voor het melkrundvee en het jongvee + uitbreiding van de mestopslag behorend bij de inrichting op het perceel Oukoop 18 te Nieuwer Ter Aa.

Tegen het besluit om deze melding te accepteren kunt u tot 3 juni 2004 bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breukelen p/a de Milieudienst Noord-West Utrecht, Postbus 242, 3620 AE te Breukelen. Het besluit wordt een dag na afloop van de termijn voor bezwaar van kracht, tenzij u naast het indienen van uw bezwaar een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te 's-Gravenhage. Het besluit wordt dan niet van kracht voor er op dat verzoek is beslist.


2.

zij op verzoek de vergunning hebben ingetrokken van:


- NS Railinfrabeheer B.V. voor een loswal in de nabijheid van de brug over de Haarrijn (t.h.v. NS km. 25.731) gelegen langs de Kanaaldijk-West te Breukelen.

Tegen deze beslissing kunt u gedurende zes weken vanaf de datum van publicatie (in de VAR van 22 april 2004) beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te 's-Gravenhage.

De vergunning wordt een dag na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij u naast uw beroep een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de bovengenoemde afdeling. De vergunning wordt dan niet van kracht voor er op dat verzoek is beslist.

Beroep kan worden ingesteld door:


- iedereen die bedenkingen heeft ingediend tegen de ontwerp-beschikking;


- adviseurs die advies hebben uitgebracht tegen de ontwerp-beschikking;


- degenen die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die in de beschikking zijn aangebracht ten opzichte van de ontwerp-beschikking;


- belanghebbenden die niet kan worden verweten dat ze geen bedenkingen hebben ingediend.

Ten opzichte van de ontwerp-beschikking is deze beschikking niet gewijzigd.


3.

bij hen een melding op basis van een algemene maatregel van bestuur is binnengekomen van:


- Gebr. Van Hienen voor het van toepassing worden van het Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer voor de inrichting op het perceel Zandpad 25 te Breukelen.

Voor het hier vermelde bedrijf zijn landelijk geldende regels gesteld. Het is niet mogelijk om hiertegen bedenkingen in te dienen of beroep in te stellen.

Vanaf de datum van publicatie liggen de hierboven genoemde stukken ter inzage. Deze stukken kunnen worden ingezien bij:


- de Milieudienst Noord-West Utrecht, Straatweg 66a te Breukelen, elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur;


- het gemeentehuis van Breukelen, Dannestraat 3, sector grondgebied, Breukelen, tijdens openingstijden.

Als u een toelichting wilt, of de stukken op een ander tijdstip wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij de milieudienst, tel. (0346) 26 06 41.

Voor het inzien van meldingen op basis van een algemene maatregel van bestuur dient u ook eerst een afspraak te maken. Het dagelijkse bestuur van het Plassenschap Loosdrecht en omstreken maakt bekend dat de commissie van advies voor de bezwaarschriften een openbare hoorzitting zal houden op dinsdag 27 april. De zitting zal plaatsvinden in het gemeentehuis van de gemeente Wijdemeren aan de Rading 1.

Logo Plassenschap Loosdrecht e.o.

Agenda

10.00 uur

Bezwaarschrift R. Smets en M. Ongering tegen besluit dagelijks bestuur tot afwijzing verzoek om ontheffingverlening voor beschoeiing en steigers bij Herenweg 78 te Breukelenveen.

11.00 uur

Bezwaarschrift C. Westerbeek tegen besluit dagelijks bestuur tot oplegging last onder dwangsom tot verwijdering 'vaarhuis' uit plassengebied.

12.00 uur

Bezwaarschrift R. Bleijenberg tegen besluit dagelijks bestuur tot weigering 2 snelvaarontheffingen te verlengen voor het jaar 2004.

Belanghebbenden kunnen gebruik maken van het recht om tijdens deze zitting te worden gehoord met betrekking tot de ingediende bezwaren. Indien u meent belanghebbende te zijn bij bovengenoemde bezwaarschriften en tijdens de hoorzitting gehoord wenst te worden, kunt u dit melden bij het secretariaat van het Plassenschap.

Correspondentieadres

Plassenschap Loosdrecht e.o., Kanaalweg 95b, 3533 HH Utrecht, tel. (030) 297 40 01.