Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving, maandag 19 april

Hoorn 19-04-2004 - 16.00 uur

Polen aangehouden in auto met vals kenteken

Ursem, zondag 18 april 2004.

Zondagavond zijn twee mannen van 35 en 37 jaar, beiden afkomstig uit Polen, aangehouden op de Leet. De mannen werden door surveilleerden agenten aangetroffen in een geparkeerde auto. Bij controle bleek dat deze auto was voorzien van valse kentekenplaten. Daarnaast werden in de auto papieren aangetroffen van weer een andere auto. Beide mannen zijn hierop aangehouden. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Kitesurfer breek been

Schellinkhout, zondag 18 april 2004.

Zondagavond raakte een 28-jarige kitesurfer uit Haarlem gewond na een val. De man was ter hoogte van de Zuiddijk aan het kitesurfen toen zijn kite, op het moment dat hij wilde landen, door de wind werd gegrepen. Bij een poging alsnog een sprong te maken kwam hij ongelukkig ten val waardoor hij een been brak. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn.

Computers gestolen uit bedrijf.

Medemblik, zondag 18 april 2004.

Zondag werd een inbraak ontdekt en een bedrijf aan de Randweg. Men kwam in het gebouw door het vernielen van een raam. Volgens de eigenaar zijn vanuit het kantoorgedeelte zes computers weggenomen. Vanuit een nog aanwezig computer werd hardware weggenomen.