Multikabel


Multikabel voegt Arrow FM toe aan radiopakket
19 april 2004

De Regionale Programmaraad van Multikabel heeft op 29 maart jl. haar advies uitgebracht aan de directie van Multikabel. Het advies omvat een toevoeging van de radiozender Arrow FM aan het Basis en Standaard Pakket.

In het overleg van 29 maart heeft de Regionale Programmaraad de directie van Multikabel positief geadviseerd over de toevoeging van de radiozender Arrow FM in het Basis en Standaard Pakket

Door het stoppen van de uitzendingen van Magic FM is er ruimte ontstaan om een andere radiozender aan het pakket toe te voegen. De programmering van Arrow FM bestaat uit een selectie van Jazz, Blues en Soul-muziek.

De Programmaraad heeft Arrow FM als toevoeging aan het pakket verkozen omdat het station van dezelfde aanbieder is als Arrow Classic Rock Radio en er van Arrow FM eenzelfde hoge kwaliteit verwacht wordt. Tevens kan de klassieke- en jazzprogrammering een welkome aanvulling zijn, nu de jazzmuziek bij Business News Radio is komen te vervallen. Naar verwachting zal Arrow FM eind mei te beluisteren zijn via de kabel op FM 96,0 MHz

De Regionale Programmaraad bestaat uit een aantal vertegenwoordigers uit de regio welke in een halfjaarlijks overleg advies met betrekking tot de programmering op de kabel uitbrengt aan de directie van Multikabel.