Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hi-Ti introduceert de 730PS

Nieuwe generatie fotoprinters biedt alle fotoliefhebbers meer mogelijkheden

's Hertogenbosch, 19 April 2004 - Hi-Touch Imaging Technologies, de fotoprinterfabrikant van Dye Sub Photo printers, heeft een nieuw model toegevoegd aan hun lijn van top fotoprinters, de 730PS. Deze fotoprinter biedt twee slots voor zeven verschillende soorten memory cards. De foto's kunnen in verschillende formaten afgedrukt worden en blijven gegarandeerd 50 jaar mooi.

De 730PS is iets groter dan de overige Hi-Ti fotoprinters. Dankzij zijn formaat is de 730PS in staat om foto's van verschillende grootte af te drukken, waaronder 10x15, 13x18 en 20x15. De foto's kunnen zonder hulp van een computer geprint worden dankzij de ondersteuning van een CF I&II/MS/MS Pro/MMC/SM/SD/Micro drive (XD kaart gebruikers kunnen de printer rechtstreeks bedienen met de hulp van een XD-CF adapter) en een LCD-controle scherm.

Aan de voorzijde van de printer is een vervangbare stoffilter geplaatst om een nog betere printkwaliteit te garanderen. Tijdens het printen wordt een speciaal laagje aangebracht waardoor de foto's beschermd worden tegen UV-stralen en vingerafdrukken. Dit laagje zorgt tevens voor een speciaal effect. De 16,77 miljoen verschillende kleuren maken van de 730PS de ideale fotoprinter voor de (semi)professional, speciale gelegenheden en de veeleisende fotograaf.

Net als iedere Hi-Ti fotoprinter biedt de 730PS de mogelijkheid om naast gewone foto's ook pasfoto's , gepersonaliseerde cd-stickers, labels, postkaarten verschillende stickerformaten, etc. te printen. Photo Desiree 2.0 bewerkingssoftware wordt met de printer meegeleverd. Momenteel zijn er 10x15, 13x18 en 20x15 paper kits beschikbaar. De overige speciale paper kits zullen binnenkort leverbaar zijn. Vanaf de maand mei zullen er testexemplaren voor de pers beschikbaar zijn.

Aanbevolen verkoopprijs voor de Hi-Ti 730PS is ^ 529 inclusief BTW.

Voor meer informatie,

Hi-Touch Imaging Technologies Netherlands BV

Floris Driessen

florisdriessen@hi-ti.nl

Tel. 073-645.0897

PRZence

Laureen Dix

Laureen.Dix@PRZence.com

Tel. 024-641.7383

Hi-Ti in het kort

Hi-Touch Imaging Technologies, ook bekend als Hi-Ti, werd in 2001 in Taiwan opgericht. Het bedrijf maakt fotoprinters die gebruik maken van de Dye Diffusion Thermal Transfer Technology (D2T2). Verkoopkantoren zijn te vinden in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Rusland. Hi-Ti werkt samen met partners en distributeuren over de gehele wereld. Sinds de opening van het Hi-Ti kantoor in Nederland, is de verkoop jaarlijks gemiddeld met 120% gestegen. Meer informatie is beschikbaar op http://www.hi-ti.nl

PRZence in het kort

PRZence verzorgt de PR voor bedrijven in de ICT. Meer informatie is te vinden op http://www.przence.com