NED. ORG. VRIJWILLIGERSWERK

Inschrijving Complimenten 2004 gestart

12.500 euro voor het beste vrijwilligersproject Inschrijving Complimenten 2004 gestart

Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (Vereniging NOV) reikt op 7 december 2004 in samenwerking met de Rabobank, de Commissie Vrijwilligersbeleid en Samenleving & Bedrijf weer drie belangrijke vrijwilligersprijzen uit. Het Nationale Compliment voor het beste vrijwilligersproject,
Het GemeentenCompliment voor de gemeente met een actief vrijwilligerswerkbeleid en Het OndernemersCompliment voor het bedrijf dat maatschappelijk onderneemt door werknemersvrijwilligerswerk. Inschrijven voor deze prijzen is vanaf nu mogelijk! Het Nationale Compliment
Vereniging NOV en de Rabobank zijn van mening dat het vrijwilligerswerk in Nederland tenminste één keer per jaar een groot Compliment verdient. Het Nationale Compliment is dé prijs voor opvallende en inspirerende vrijwilligersprojecten en wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. De drie beste projecten winnen resp. 12.500 euro, 7.500 euro en 5.000 euro.
Het GemeentenCompliment
Zonder vrijwilligerswerk zou de samenleving een stuk minder leefbaar zijn. Veel plaatselijke vrijwilligersprojecten worden gestart op eigen initiatief van de bevolking, maar erkenning, ondersteuning, netwerken en promotie vanuit de gemeente zijn van essentieel belang om deze initiatieven te kunnen blijven voortzetten. Goed gemeentelijk vrijwilligerswerkbeleid verdient dus een Compliment! Vereniging NOV en de Commissie Vrijwilligersbeleid organiseren deze prijs voor de vierde keer.
Het OndernemersCompliment
Steeds meer bedrijven stimuleren hun medewerkers om maatschappelijk actief te zijn. Het samenspel tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties biedt ondersteuning aan het vrijwilligerswerk en is positief voor de motivatie en bedrijfstrots van medewerkers en dus voor het bedrijf. De beste initiatieven verdienen een Compliment. Vereniging NOV en Samenleving & Bedrijf reiken deze prijs voor de vierde keer uit.

19 apr 04 09:15