Politie Zeeland


W-4222-2004 GEEN REAKTIES NA UITZENDING VERKRACHTINGSZAAK

In het programma Opsporing Verzocht dat maandagavond is uitgezonden, werd opnieuw aandacht gevraagd voor de verkrachtingszaak van een 18-jarige Vlissingse op 17 januari 2004.
Naar aanleiding van de extra vragen die in deze uitzending werden gesteld aan het publiek, zijn er geen reacties binnengekomen. Het programma wordt dinsdag rond 13.15 uur herhaald.


W-4223-2004 DIEFSTAL UIT AUTO

Maandag tussen 08.00 uur en 17.00 uur werd er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Smederijbaan in Vlissingen.
Uit de auto werden o.a. een zonnebril en een verlichtingssetje weggenomen. Schadebedrag is niet bekend.


O-4224-2004 WONINGBRAND

In een woning aan de D.A. Poldermansstraat in 's Gravenpolder is maandag rond 13.30 uur brand ontstaan.
De brand is vermoedelijk ontstaan in het dakbeschot van de woning ter hoogte van de doorvoer van de pijp van de openhaard. De brand werd door de brandweer geblust die met behulp van een ladderwagen het gat in het dak met een stuk zeil afdichtte.


W-4225-2004 AUTO-ONDERDELEN WEGGENOMEN

Van een bedrijfsauto die stond geparkeerd aan de Kerkeweg in Westkapelle werd een deel van de sierstrip en een wieldop weggenomen.
De diefstal vond plaats tussen zaterdag 17.00 uur en maandagmorgen 07.00 uur.


Z-4226-2004 DIEFSTAL KABELHASPELS

Vanaf een bouwterrein aan de Ooievaar in Terneuzen zijn tussen donderdagavond en maandagmorgen 07.45 uur drie kabelhaspels weggenomen.
De weggenomen haspels hebben een gezamenlijke waarde van een paar duizend euro.


W-4227-2004 POGING TASJESROOF

Een onbekende jongen op een scooter heeft maandagmiddag geprobeerd een 24-jarige Vlissingse vrouw te beroven van haar tas.
De vrouw fietste rond 13.00 uur over de H. de Keijserstraat in haar woonplaats toen de jongen op zijn scooter naast haar kwam rijden en al rijdend naar haar tas greep. De vrouw verdedigde zichzelf door de jongen te schoppen, waardoor deze begon te slingeren. De vrouw fietste vervolgens hard weg maar de jongen kwam weer achter haar aan en gaf een tweede keer een ruk aan haar tas. Hierop kwam de vrouw ten val. De jongen gaf het vervolgens op en reed weg zonder tas toen een andere vrouw de Vlissingse te hulp schoot. De Vlissingse liep bij haar val een gekneusde arm op.