Dansacademie en Conservatorium zij aan zij in Rotterdamse Schouwburg Unieke benefiet-avond door nieuw Rotterdams talent

Body of work is de titel van een gezamenlijke podiumpresentatie van de Rotterdamse Dansacademie en het Rotterdams Conservatorium. De theatervoorstelling vindt plaats op maandag 19 april in de Rotterdamse Schouwburg en wordt georganiseerd door de Lions Club Rotterdam Harbour. De opbrengst van de avond gaat naar een op te richten fonds ter ondersteuning van getalenteerde dans- en muziekstudenten voor Rotterdam.

Het is de eerste keer dat de Rotterdamse Dansacademie en het Rotterdams Conservatorium samenwerken in een avondvullende voorstelling in de Rotterdamse Schouwburg. De beide Rotterdamse kunstvakopleidingen -verenigd in de Hogeschool voor Muziek en Dans (HMD)- presenteren een programma dat een goed beeld geeft van de state of the art van de hedendaagse podiumkunsten.

Het gevarieerde programma bevat onder andere werk van internationale vooraanstaande choreografen als Angelin Preljocaj en Itzik Galili. Alle werken worden live begeleid door ensembles van het Rotterdams Conservatorium.

De organisatie van de avond is in handen van de Lions Club Rotterdam Harbour. De opbrengst van de benefietvoorstelling is voor een studiefonds voor studenten van de HMD. Met het fonds geeft de Lions Club Rotterdam Harbour jong talent de mogelijkheid om artistieke dromen in Rotterdam te verwezenlijken.

Reserveren en kaartverkoop: Rotterdamse Schouwburg T 010 411 81 10. Toegang: EUR 17,50. Aanvang: 20.15 uur.
naar boven