Gemeente Grave

Uitnodiging informatieavond Koninginnedijk/Wisseveld

Op maandagavond 19 april as., aanvang 19.30 uur, organiseert de gemeente Grave een informatieavond over de ontwikkeling van het gebied Koninginnedijk/Wisseveld. De avond wordt gehouden in het Palazzotheater, Maasstraat 12, Grave.

Zoals inmiddels bekend wil de gemeente Grave het gebied Koninginnedijk/Wisseveld revitaliseren. In de toekomst zal het gebied bebouwd worden met woningen. Zo wordt een aantrekkelijk woongebied gerealiseerd. Bekeken wordt nog of in het gebied beperkte bedrijvigheid mogelijk zal zijn. Om de revitalisering van het gebied Koninginnedijk/Wisseveld mogelijk te maken is de gemeente recent een samenwerking gestart met een nieuwe ontwikkelaar. De vorige ontwikkelaar, Ballast Nedam, heeft haar belang in het gebied moeten overdragen aan deze nieuwe ontwikkelaar. Door deze en andere ontwikkelingen is er een nieuwe situatie ontstaan.

Op de informatieavond zullen wethouder Peeters, portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling en de projectleider van het Wisseveld, de heer R. Roijackers, de stand van zaken en het vervolgtraject toelichten.

Bewoners, omwonenden, belanghebbenden en belangstellenden worden van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Uiteraard zal er op deze avond ruimschoots de gelegenheid worden geboden om vragen te stellen over het project. Sommige van uw vragen zullen op die avond misschien niet beantwoord kunnen worden als niet van te voren de gelegenheid is geboden om het antwoord uit te zoeken. Heeft u daarom vragen dan kunt u die nu al stellen aan de gemeente. Op de informatieavond worden de vragen dan beantwoord. U kunt uw vraag schriftelijk indienen bij:

Gemeente Grave, t.a.v. de heer H. Ruijs, voorlichter. Postbus 7, 5360 AA Grave.
U kunt uw vraag ook per e-mail stellen. Richt uw e-mail aan h.ruijs@grave.nl

Het gemeentebestuur ziet uw komst maandagavond 19 april as. tegemoet.