Ingezonden persbericht

PvdA stemt online

PvdA geeft leden direct invloed via internet...

NIEUWEGEIN, 20040419 -- In de afgelopen weken konden de leden van de PvdA stemmen op kandidaten voor het Politiek Forum. Leden konden zo online rechtstreeks dertig leden kiezen. Die verkiezingen werden gehouden via internet. De leden van de PvdA hebben op deze manier directe invloed op de samenstelling van dit belangrijke advies-orgaan. Alle - ruim 60.000 - leden van de PvdA hebben stemrecht. De verkiezing wordt daarom gehouden op de besloten website pvdanet.nl. Componence heeft met haar ECMsuite het online stemmen gerealiseerd binnen het extranet van de PvdA. Door integratie van ECMsuite en de CRM applicatie ontstaat een krachtige e-democratie oplossing!


Over Componence:

Componence bestaat nu 2 jaar en is een zeer succesvolle leverancier van software voor Enterprise Content Management. De oplossing van Componence, ECMSuite stelt organisaties in staat haar webbased omgevingen zelf te beheren in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om internet, intranet of extranet omgevingen de ECMsuite met haar unieke componenten opzet biedt de oplossing op maat!

De unieke 'componenten'- en 'openstandaarden'-architectuur van de ECMsuite biedt bedrijven een snelle en zeer hoge return on investment op hun complexe webomgevingen.
Momenteel maken er meer dan 115 verschillende web omgevingen gebruik van de ECMsuite. De honderden gebruikers (Content Managers en Site Managers) zijn zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van ECMsuite omdat de beheer omgeving volledig geintegreerd is in de uiteindelijke oplossing zodat de gebruikers, zonder technische kennis, binnen no time de volledige controle krijgen over de omgeving.

Tot de klanten van Componence behoren organisaties als de PvdA, het ING E-Business Center The Netherlands (o.a. De Zaak, Freeler & Wellowell), FNV en het CNV. Componence is gevestigd in Nieuwegein; het bedrijf heeft dit jaar haar omzet ruim weten te verdubbelen. Meer informatie kunt u vinden op www.componence.com of kom langs op onze stand (nr. 10.505) tijdens de TINE in de RAI van 20 t/m 22 april.




Ingezonden persbericht