Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 19 april 2004

INFOCUS X2 PROJECTOR: GEBRUIKSGEMAK, GOEDE BEELDKWALITEIT EN AANTREKKELIJKE

PRIJS

InFocus ® Corporation (Nasdaq: INFS) breidt haar productlijn uit met de nieuwe X2 projector. De X2 projector is de opvolger van de X1 en geschikt voor zakelijk en thuisgebruik. Kleur gecodeerde snoeren, interactieve menu's en een gebruikersvriendelijke afstandbediening zorgen ervoor dat de X2 ook voor mensen met weinig projectie-ervaring eenvoudig te gebruiken is.

Bij het ontwerp van de X2 is veel aandacht besteed aan de videokwaliteit. InFocus heeft hiertoe 1.500 lumen, 2000:1 contrast ratio en een automatische 'deinterlacing' voor levensechte beeldkwaliteit toegevoegd. De levensduur van de lamp is vergroot waarmee InFocus tegemoet komt aan de wens van gebruikers onderhoudskosten te besparen.

De X2 is ook draadloos in te zetten via een simpele koppeling met de draadloze toepassing Liteshow van InFocus. Hiermee is de projector door meerdere personen te gebruiken zonder dat er ingewikkelde verbindingen tussen computer en projector nodig zijn.

Amar Samra, General manager InFocus EMEA: "Wij hebben met de introductie van de X2 een belangrijke stap gezet in het verder toegankelijk maken van projectie, thuis en op kantoor. De X2 is bijvoorbeeld zeer geschikt om te gebruiken tijdens het lesgeven, juist omdat de projector handig is in gebruik en een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding heeft".

De X2 is vanaf mei in Nederland leverbaar voor een prijs van Euro 999 exclusief btw.

Het volledige, Engelstalige persbericht is hieronder te vinden.

Over InFocus Corporation
InFocus® Corporation (Nasdaq: INFS) is wereldwijd marktleider in digitale projectie voor zakelijk en thuisgebruik. Het bedrijf biedt de meest uitgebreide serie projectoren en presentatieproducten. Oplossingen variëren van 0,9 kg lichtgewicht draagbare projectoren tot uitgebreide producten en wireless oplossingen voor vergaderruimtes en installatie- en integratieoplossingen voor grote groepen. Het Europese hoofdkantoor, waar ruim 50 mensen werkzaam zijn, is gevestigd in Amsterdam. Het hoofdkantoor van InFocus Corporation bevindt zich in Wilsonville, Oregon. Daarnaast is InFocus vertegenwoordigd in diverse landen in Europa en Azië. Meer informatie is te vinden op http://www.infocus.com

##########



Ingezonden persbericht