De Unie


Rabobank Nederland - OR-verkiezingen

11 februari 2004 - Op dinsdag 20 april 2004 worden er bij Rabobank Nederland verkiezingen gehouden voor één nieuw ondernemingsraadslid. Wij ontvingen het verzoek om kandidaten te stellen.

De Unie staat voor een goed functionerende OR
De Unie is een groot voorstander van een goed functionerende medezeggenschap in verschillende bedrijven. Immers de ondernemingsraad is in vele aangelegenheden de aangewezen gesprekpartner van de directie. Daarnaast zal de rol van de ondernemingsraad in de toekomst nog belangrijker gaan worden, gezien de ingezette ontwikkelingen rond Visie 2005+, Effectendienstverlening, Performance Management, etc.

De samenstelling van de ondernemingsraad dient dan ook een goede afspiegeling te zijn van het personeelsbestand: vertegenwoordiging vanuit zo veel mogelijke disciplines. Overigens komt dit ook ten goede aan de herkenbaarheid van de ondernemingsraad.

Wij willen graag dat u zich kandidaat stelt
De Unie stimuleert daarom haar leden om zich kandidaat te stellen en actief deel te nemen aan de medezeggenschap.

Wij kunnen de OR-leden op alle mogelijke manieren ondersteunen. Voor de Unie OR-leden bestaat de mogelijkheid om over diverse onderwerpen informatie in te winnen. Hierbij dient u te denken aan arbeidsvoorwaardelijke onderwerpen als: functiewaardering, pensioen, beoordelingssystemen, maar ook aan organisatievraagstukken, bijvoorbeeld Visie 2005+.

Wij zouden het op prijs stellen indien u zich als Unie-lid, namens onze organisatie, kandidaat wilt stellen voor de vacante zetel in de ondernemingsraad. U kunt dit doen middels de bereidverklaring. Deze dient voor 24 februari 2004 in ons bezit te zijn. Vergeet niet uw handtekening te plaatsen!

U kunt de bereidverklaring sturen naar:

De Unie, Regiokantoor Midden
T.a.v. Lia Driessen
Antwoordnummer 2060
4100 VB Culemborg

OR-werk: dat doen wij samen, toch!
Cursussen voor OR-leden
Verder organiseren wij diverse (gratis) cursussen voor OR-leden van de Unie.

Wim ter Welle
Bestuurder


woensdag, 11 februari 2004