Kenniscentrum Elektronische Overheid

4 mrt 2004

Tweede Leergang Winst met ICT van start

Bedoeld voor project- en beleidsadviseurs binnen de overheid die kennis willen uitwisselen over ICT-innovaties bij de overheid. En die willen weten hoe innovatie en ICT verbonden kunnen worden met de eigen werkpraktijk.
In het najaar van 2003 startte de eerste leergang 'Winst met ICT'. Alle deelnemers waren enthousiast over opzet en inhoud van de cursus. Daarom wordt een tweede leergang Winst met ICT vanaf april 2004 aangeboden. De leergang is een initiatief van Stichting ICTU i.s.m. Kenniscentrum ELO.

Deelnemers kunnen afkomstig zijn van ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies en gemeenten.

Als leerdoelen zijn geformuleerd:

* deelnemers in staat stellen verbanden te leggen tussen ICT-ontwikkelingen en algemene ontwikkelingen binnen de overheid;
* het vergroten van kennis over ICT en overheid;
* het verkrijgen van inzicht in de wijze waarop ICT-programmas te realiseren zijn binnen een complexe politiek-bestuurlijke context;
* het ontwikkelen van vaardigheden om beleids- en projectmatige afwegingen over ICT-innovaties te maken.

De leergang bestaat uit 3 blokken van 2 dagen. Ieder blok omvat op de eerste dag ook een avondprogramma tot 20.00 uur. De data in 2004 zijn: 20-21 april, 18-19 mei en 22-23 juni.

Bent u werkzaam bij de overheid en wilt u samen met collegas leren over de ontwikkelingen in de Elektronische Overheid en hoe deze gerealiseerd kunnen worden? Dan kunt u deelnemen.

Kijk voor meer informatie over aanmelding, het programma en de brochure, op de informatiepagina Leergang Winst met ICT