Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 16 maart 2004

Geachte Redactie ,

Integratie van bedrijfsprocessen

Op dinsdag 20 April 2004 organiseert Heliview Conferences het IT Congres "Integratie van bedrijfsprocessen" in De Kuip te Rotterdam.

Optimale dienstverlening, zo efficiënt mogelijk, is een doel dat alle organisaties en ondernemingen nastreven. Succesvolle integratie van de bedrijfsprocessen speelt daarbij een cruciale rol. Er wordt zelfs beweerd dat integratie de sleutel is tot een wendbaar bedrijf.

Met behulp van één bedrijfsplatform kunnen medewerkers en businesspartners centraal hun bedrijfsprocessen modelleren, uitvoeren en beheren en toch de flexibiliteit behouden om het resulterende integratiesysteem in een gecentraliseerde of juist zeer gedistribueerde omgeving in te zetten.

Het resultaat is een klantgerichte oplossing die de behoefte aan het op maat maken van oplossingen behoorlijk vermindert, de complexiteit minimaliseert, het toepassen versnelt en de total cost of ownership reduceert.

Tijdens de overige plenaire lezingen en parallelsessies worden onder andere de volgende thema's behandeld:


· Concurrentievoordeel op de lange termijn!
· Een gestroomlijnd aanbod richting uw klant!
· Strategie; voor ieder IT probleem een nieuwe tool, of lange termijn denken?
· Wat de gevolgen zijn voor uw bedrijfsproces?
· Beheer en onderhoud van uw integratie project; wat kost het en wat levert het op?

Het congres is van 9.30 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen. Uitgebreide informatie over het evenement is te vinden op de website: www.heliview.nl/conferences.