Ingezonden persbericht


Persbericht

Cursus praktische toepassing van XML bij Salience B.V.

XML Rally gebruiken voor het transformeren van XML documenten

Nieuwegein, 17 maart 2004 -- De XML Rally is een tweedaagse cursus van Salience B.V. - specialist op het gebied van XML-toepassingen. De cursus wordt zowel op 20 en 21 april als op 17 en 18 juni georganiseerd. De XML Rally gaat over de praktische toepassing van XML en is al enkele jaren zeer succesvol. Centraal staat de invoer, het beheer en de uitlevering van XML-documenten. Veel aandacht wordt besteed aan analyses en ontwerpstrategieën voor automatiseringstrajecten die gebaseerd zijn op gestructureerde documenten. Daarnaast komen documentanalyse en het opstellen van schema's aan bod.

De ervaren inleiders Arjan Loeffen en Ronald Heller gaan aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden in op de methodologie van XML. In twee cursusdagen komt een aantal onderwerpen aan bod zoals: XML en het informatieprobleem; de structuur van XML documenten; XML syntaxis; documentanalyse; maken van schema's; XML publiceren naar web (XSLT) en naar print (XSL FO).

De XML-Rally is geschikt voor iedereen die zich vakmatig bezighoudt met de productie van XML-documenten.

Datum: 20 en 21 april 2004 of 17 en 18 juni 2004 Cursus: XML Rally
Plaats: Utrecht / Nieuwegein
Informatie: Info@salience.nl of tel.: 030-6056675
Verdere informatie / aanmelden: www.salience.nl

De kosten van deze tweedaagse cursus bedragen ¤ 1.600,00 (excl. BTW) per persoon,
inclusief gebruik laptop en lunches. Locatie is een hotel annex conferentieoord in de omgeving van Utrecht of het kantoor van Salience te Nieuwegein. Er is plaats voor maximaal 10 cursisten.

Salience B.V. - Coltbaan 27b - 3439 NG Nieuwegein - Tel: 030 6056675 Fax: 030 6056324 - E-mail: info@salience.nl - Internet: www.salience.nl

Over Salience
Salience uit Nieuwegein is in Nederland hét toonaangevende expertisecentrum op het gebied van de toepassing van XML. Het bedrijf helpt organisaties zoveel mogelijk rendement te behalen uit informatie. Hiertoe analyseert Salience informatiestromen en -structuren, adviseert het organisaties over efficiënte inrichting daarvan en implementeert het de aangedragen oplossingen. Daarnaast organiseert het bedrijf regelmatig cursussen gericht op informatiemanagement en diverse XML-toepassingen. Concrete toepassingsgebieden waarop Salience de afgelopen jaren actief is geweest, zijn onder meer: data/tekst-integratie, content management, e-learning en e-publishing. Het bedrijf mag onder andere ASML, de Nederlandsche Bank, de NS, Philips, Robeco en Shell tot het klantenbestand rekenen.
Zie

Ingezonden persbericht