Gemeente Helmond


---

Mierlo-Hout krijgt weer een weekmarkt

Vanaf 20 april staat er elke dinsdag van de week weer een markt in Mierlo-Hout. Deze wordt gehouden tegenover de kerk, in het hart van 't Hout, ter hoogte van het nieuwe winkelcentrum "Houtvoort". De markt begint om 8.30 en eindigt om 12.30 uur.

Voor ieder wat wils
Op de markt zijn veel verschillende producten te koop. Natuurlijk kunt u er terecht voor groente, fruit, gevogelte en kaas, maar u kunt u er onder andere ook snoep, bloemen en (baby)kleding kopen. Mierlo-Hout heeft in het verleden altijd een dinsdagmarkt gekend. Tot en met 1997 heeft deze in de Pastoor Elsenstraat gestaan. In januari 1999 is door de gemeenteraad besloten tot tijdelijke verplaatsing van de weekmarkt in Mierlo-Hout naar het parkeerterrein achter zaal Adelaars.

Houtvoort
Inmiddels is er het nieuwe winkelcentrum "Houtvoort" gebouwd. Op het prachtige plein voor dit winkelcentrum is het nu dus mogelijk om de weekmarkt te houden. Mede dankzij goed overleg tussen de inmiddels gevestigde ondernemers "Houtvoort", Zorgcentrum Alphonsus, de Marktadviescommissie en de gemeente Helmond is deze markt tot stand gekomen.

Openingsvoordeel
U kunt profiteren van enkele aanbiedingen van de marktkooplieden. Wat zij exact voor u in petto hebben, kunt u terugvinden in de advertentie die groots in weekblad De Trompetter komt te staan. Deze valt bij u in de bus, in de week voorafgaand aan de opening.

---

| |