NGN

NGN introduceert nieuwe service voor haar leden: UPDATE-EXPERT

Volautomatisch en op maat
de laatste updates en patches

Lancering tijdens The ICT & Networking Event 2004

Tiel, 13 april 2004 - De NGN lanceert op 20 april a.s. tijdens The ICT & Networking Event in Amsterdam RAI haar nieuwe website update-expert.nl. Met deze website worden NGN-leden automatisch op de hoogte gebracht over de belangrijkste en meest recente updates en patches voor de software van hun computernetwerk. De lancering vindt plaats om 14.00 uur bij standnummer 11.407.

De website biedt tal van mogelijkheden. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld aangeven over welke software updates men per e-mail of via de website geïnformeerd wil worden. Ook is het mogelijk om een rating te geven. Zo kan men bijvoorbeeld lezen of de patch/update daadwerkelijk een bepaald probleem oplost of dat er wellicht neven-effecten ontstaan na installeren.

Volgens Marie-José Jamin, directeur NGN, is de nieuwe service onmisbaar voor elke ICT-professional: Het huidige gamma aan updates en patches is dermate groot dat het schier onmogelijk is alles bij te houden. Dagelijks worden nieuwe patches geproduceerd. Het kost heel veel tijd en dus geld om op de hoogte te blijven, na te gaan waar e.e.a. kan worden gevonden en vervolgens de zaak ook nog te downloaden, te archiveren en uiteindelijk te installeren. Maar doet men dat niet dan loopt het totale netwerk gevaar en downtime is al helemaal onbetaalbaar. Met onze nieuwe service kunnen NGN-leden uiteindelijk op basis van hun specifieke situatie op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe updates en patches, waarbij de leden elkaar dankzij het waarderingsysteem ook nog eens op de hoogte van de deugdelijkheid en kwaliteit van de updates bijvoorbeeld in combinatie met de diverse applicaties die ook op het netwerk draaien. Dat laatste hoort echt bij de NGN. Men deelt de kennis om er zo ook zelf wijzer van te worden.

Naast de website blijven de updates en patches ook te downloaden vanaf de NGN Update-expert dvd, die bij het NGN-magazine LanVision is bijgevoegd. De website is vanaf 20 april te bereiken op: http://update-expert.ngn.nl. of op www.update-expert.nl

Over de Netwerk Gebruikersgroep Nederland

De Netwerk Gebruikersgroep Nederland brengt al 15 jaar (sinds 1989) ICT-professionals met elkaar in contact en vormt een onafhankelijk platform waar de leden kennis kunnen opdoen en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen teneinde snel en alert te kunnen reageren in hun dagelijkse praktijk. De NGN heeft zich hierdoor ontwikkeld tot een autoriteit op netwerkgebied en is één van de grootste professionele en onafhankelijke netwerkverenigingen ter wereld. De NGN genereert aanzienlijke kostenbesparingen voor bedrijven en organisaties. De NGN heeft ca. 4.000 leden die meer dan 1 miljoen werkstations beheren en ca. 30.000 servers. Een groot percentage van de top 100 bedrijven van Nederland is lid.


---

Noot voor de redactie,