Ingezonden persbericht


Persbericht

Quallaby sponsort gebruikersbijeenkomst Micromuse

Berlijn, 20 - 22 april 2004

Amsterdam, 13 april 2004 --- Quallaby, leverancier van oplossingen voor het meten van netwerkcapaciteit en SLA, (Service Level Agreements), is een van de sponsors van de Netcool Users Conference 2004 van Micromuse. Tot de sponsors behoren IBM, Alcatel, Cisco en andere gerenommeerde ICT-ondernemingen. Het thema van de gebruikersconferentie is dit jaar 'Delivering a single effective management interface.'

Mike Combs, product marketing director bij Quallaby, zal tijdens de conferentie tezamen met Completel een praktijkgeval over het voetlicht brengen. Completel heeft vorig jaar het softwareproduct Proviso van Quallaby gekozen om de zichtbaarheid van haar belangrijkste diensten te verbeteren.

Completel is de grootste alternatieve aanbieder van glasvezelverbindingen in Frankrijk. Proviso is geïntegreerd met Netcool van Micromuse en levert online rapportages over de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten van Completel en aan de eigen medewerkers. De keuze van Completel toont aan dat er bij telecombedrijven een groeiende behoefte bestaat om hun klanten diensten aan te bieden met een duidelijk toegevoegde waarde. Dat wordt mogelijk gemaakt door het meten van de Quality of Service (QoS), de expertise van Quallaby.

De gebruikersbijeenkomst van Micromuse wordt van 20 tot 22 april gehouden in Berlijn. Alle informatie hierover vindt men op: http://www.micromuse.com/events/user_conf/emea_2004/

Over Quallaby
Quallaby Corporation is een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor service providers die het mogelijk maakt het maximale rendement te halen uit hun netwerkinfrastructuur met gelijktijdige optimalisering van de klanttevredenheid. Het softwareproduct Proviso importeert en integreert gegevens in een database voor het zodanig aanpassen van de servicecontracten dat de netwerkprestaties op het met de afnemers overeengekomen niveau komen.

Over Micromuse
Micromuse is een belangrijke leverancier van softwareoplossingen voor het garanderen van de bedrijfszekerheid van IT-systemen. De Netcool software levert organisaties de verzekering dat deze systemen optimaal functioneren, 24 uur per dag. In tegenstelling tot traditionele beheersystemen leveren de oplossingen van Netcool realtime transparantie en een doelmatige foutopsporing bezien vanuit een zakelijk oogpunt. Dankzij deze business intelligence kunnen organisaties direct reageren op problemen, productieprocessen stroomlijnen en de beschikbaarheid van hun diensten maximaliseren. Tot de klanten van Micromuse behoren British Telecom, Cable & Wireless, Deutsche Telekom, Dogex, Earthlink, T-Mobile en Verizon.

De onderneming is gevestigd te San Francisco, Californië. http://www.micromuse.com

Persinformatie bij:

Lubbers & De Jong PR
Bert Lubbers
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
t. +31 (0)20 421 05 65
e. bert@l-dj.nl