Gemeente Goes

Persbericht

Werkbezoek Gedeputeerde Staten aan Goes

Dinsdag 20 april brengen de commissaris van de koningin en de leden van Gedeputeerde Staten van Zeeland een werkbezoek aan de gemeente Goes. De agenda omvat het plan Stationspark, Regiovisie 'De Bevelanden", ontwikkeling havengebied Goes, evenementenhal, Gebiedsvisie Rondom het Veerse Meer, handhavingsbeleid en WCT/Sloelijn. Daarnaast bezoekt het gezelschap Industrieterrein "De Poel" en is er een informele ontmoeting met de gemeenteraad en Goese Statenleden.
Om 16.15 uur is een ontmoeting met de pers gepland in het Stadhuis aan de Grote Markt. U bent hierbij van harte welkom.

Vanuit de provincie bestaat het gezelschap uit commissaris van de koningin drs. W.T. van Gelder, de leden van Gedeputeerde Staten G.R.J. van Heukelom, drs. G.L.C.M. de Kok, M. Kramer, mr. drs. A.J.G. Poppelaars, J. Suurmond, drs. H. van Waveren, de provinciesecretaris mr. drs. L.J.M. Verdult en hoofd afdeling Communicatie mevrouw M.H. Stijn en hoofd afdeling Kabinet, Juridische Zaken en Bestuursondersteuning dr. C.L.J. van Vlaanderen.

Namens Goes zijn aanwezig burgemeester drs. D.J. van der Zaag, de wethouders C.R.M.M. Linssen, M.L. 't Hart, mevrouw S.M. van 't Westeinde, mevrouw drs. D. van Ewijk, gemeentesecretaris drs. C.G.M. Maas, sectorhoofd Grondgebied mevrouw drs. G.L. Meeuwisse, mevrouw M. Simons (notulen) en medewerker Communicatie mevrouw J.A. Boel.