Gemeente Stede Broec 20-4-2004
Sportief wandelen in Stede Broec
Op initiatief van de gemeente Stede Broec is in het kader van de breedtesport een wandelgroep gestart. Deze groep is dit jaar zeer actief.
Sportief wandelen is bestemd voor mensen die hun conditie willen verbeteren, voor mensen die geen conditie hebben en hieraan iets willen doen en voor mensen die aan meerdaagse wandeltochten als de Vierdaagse willen deelnemen. Kortom voor iedereen die wil bewegen. Ook kunnen trainingsschema?s worden opgezet. Voor deze activiteit wordt het motto van de Nederlandse Hartstichting gebruikt: ?Kom in beweging en loop je fit?
Op dinsdagavond wordt onder deskundige begeleiding ? en in een stevig tempo - gewandeld. Het tempo hoeft echter voor niemand een belemmering te zijn. De trainingsavond is niet alleen sportief, maar ook gezellig. Er is altijd nog genoeg adem om onderweg een gesprekje te voeren. De wandelavond vinden plaats van 13 april tot half september; de start is om 19.00 uur bij het recreatiecentrum in het Streekbos aan de Veilingweg. De start valt samen met de Nationale Sportweek. Na afloop wordt bij een drankje nog even nagepraat. Ook wordt dan informatie verstrekt over wandelen in het algemeen en over meedoen aan georganiseerde wandeltochten. De kosten behoeven geen probleem te zijn. De eerste vier keer hoeft u geen contributie te betalen. Gewoon even aanmelden en meedoen
Voor algemene informatie, vragen over de kosten en aanmelding kunt u bellen met telefoonnummer 510226 (tijdens kantooruren) of 06-44954698.