Politie Gelderland-Midden

Doesburg, waarschuwing: medicijnen gestolen

Publicatiedatum: 20-04-2004

Uit een auto van een Doesburgse dierenarts is maandagmorgen een dokterstas gestolen. In de tas zaten onder meer spuiten, naalden, flesjes antibiotica en narcosemiddelen en diverse ampullen. De antibiotica en narcosemiddelen zaten in bruine en witte flesjes met doorsteekdoppen (voor injectienaalden). Zeker bij een injectie kunnen deze medicamenten zeer gevaarlijk zijn voor mensen. De zwarte dokterstas is eigenlijk een soort vierkante koffer, waarvan het materiaal lijkt op dat van een laptoptas. De auto waarin de tas lag, stond die maandagmorgen geparkeerd achter de dierenartsenpraktijk aan de Kraakselaan in Doesburg.
Personen die de medicijnen/tas hebben gevonden of iets meer weten van de diefstal, wordt gevraagd zich te melden bij de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---


voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Bemmel, aankondiging verkeerscontrole

Publicatiedatum: 20-04-2004

Het Verkeershandhavingsteam (VHT) van de politie Gelderland-Midden kondigt voor morgen, woensdag 21 april, een verkeerscontrole in Bemmel aan. Op de Dr. Hoijngstraat (ter hoogte van de Mariaschool) zijn de VHT-leden in de ochtend- en middaguren aanwezig. Zij controleren daar onder meer op snelheid en het gebruik van autogordels.

Uiteraard zijn controles op andere wegen in de regio Gelderland-Midden ook mogelijk!