Ingezonden persbericht


Persbericht

20 april 2004

Data recovery-expert versterkt positie in Europa
~ Ontrack Data Recovery speelt met uitbreiding in op toegenomen vraag ~

Ontrack Data Recovery, specialist op het gebied van data recovery, heeft met de opening van een nieuw kantoor in Madrid haar bereik in Europa uitgebreid. Deze nieuwe vestiging is een gevolg van de wereldwijde omzetgroei van138 procent in 2003.

Het Spaanse Ontrack-team zal worden aangestuurd door Nicholas Green, die voorheen vanuit Groot-Brittanni werkte aan de uitbreiding van de activiteiten op het Iberische schiereiland.

Met een jaarlijkse omzet in Europa van bijna _16 miljoen, speelt Ontrack met de opening van dit nieuwe kantoor in op de stijgende vraag naar data recovery-diensten in Europa. Het nieuwe kantoor stelt Ontrack in staat om klanten onmiddellijke, on-the-ground ondersteuning te bieden.

"De beslissing om een vestiging in Madrid te openen is gebaseerd op de toenemende vraag naar ondersteuning bij data recovery in Europa," zei Adrian Palmer, managing director bij Ontrack Data Recovery. "Het aantal telefoontjes dat vanuit heel Europa naar onze helpdesk wordt gemaakt, is de afgelopen twaalf maanden enorm gestegen. Dit bewijst dat bedrijven zich beginnen te realiseren wat de consequenties zijn van het verlies van bedrijfskritieke informatie."

Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen en voor de aansturing van het OEM-partnerprogramma, werd Justin Reynolds aangesteld als OEM channel manager in Groot-Brittannië. Voorheen was hij Europees channel manager bij de IT Solutions afdeling.

Voor meer informatie over Ontrack Data Recovery, kunt u een bezoek brengen aan de website: www.ontrack.co.uk.

(232 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Ontrack Data Recovery
Ontrack Data Recovery is een toonaangevende, wereldwijde aanbieder van data recovery-diensten en oplossingen. Het bedrijf kan verloren of gecorrumpeerde data van ieder besturingssysteem en van ieder type storage-apparaat terughalen met haar doe-het-zelf, remote en in-lab oplossingen.

Ontrack Data Recovery is een business unit van Kroll Ontrack Inc., die opereert als de OETechnology Services Group¹ van Kroll Inc. (NASDAQ: KROL).

Voor meer informatie over Ontrack Data Recovery, kunt u een bezoek brengen aan de website: http://www.ontrack.co.uk.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Viviane Brokerhof bij LEWIS, het IT PR bureau. Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: vivianeb@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---