Ingezonden persbericht


Persbericht

HHP introduceert IMAGE KIOSK 8870RF

~ nieuwe handheld kiosk maakt gebruik van ADAPTUS imaging technologie ~

20 april 2004 ­ HHP introduceert de nieuwste telg van haar Transaction Team-productgroep: de IMAGE KIOSK 8870RF, geïntegreerd met Cisco¹s 802.11b radio voor in-store datacollectieapplicaties.

De veelzijdige IMAGE KIOSK 8870RF biedt de detailhandel naast uitgebreide prijscontrolemogelijkheden, een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding. Het nieuwe platform wordt aangestuurd door HHP¹s exclusieve Adaptus Imaging Technology, en biedt de voordurend veranderende consumentenmarkt een scala aan nieuwe communicatiemogelijkheden.

HHP¹s nieuwe image kiosk geeft een geheel nieuwe dimensie aan het woord OEinteractief¹, door gebruiksgemak voor de consument te combineren met snelheid en hoge prestaties, voor een opvallend lage prijs. Klanten kunnen op een eenvoudige manier toegang krijgen tot online catalogi of hun klantgegevens, kunnen nagaan of een specifiek product op voorraad is en ontvangen gerichte kortingen en aanbiedingen.

"De IMAGE KIOSK 8870RF biedt de kracht en prestaties van veel omvangrijkere kiosks voor een fractie van de prijs," zei Nick Daddabbo, HHP Retail Product Marketing Manager. "Bovendien is het nu nog eenvoudiger voor de detailhandelaar om de technologie te implementeren."

Met de compacte IMAGE KISOK 8870RF heeft de gebruiker met één druk op de knop toegang tot een wereld van informatie. De geïntegreerde barcode imager is eenvoudig te gebruiken door winkelmedewerkers en consumenten en kan barcodes vanuit alle hoeken lezen. De imager leest zelfs beschadigde of slecht geprinte codes moeiteloos af.

De IMAGE KIOSK heeft een kleurendisplay met touch screen. Deze wordt beschermd door HHP¹s gepatenteerde, eenvoudig te vervangen beschermlaag voor de display die slijtage minimaliseert en water- en stofbestendig is. Nick Daddabbo: "Deze image kiosk wordt standaard geleverd met extra¹s als USB, 10/100 BaseT Ethernet, 16MB FLASH, 32MB of RAM. Mogelijkheden die bij andere kiosks alleen tegen additionele kosten worden geleverd."

(289 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over HHP
HHP is een toonaangevende producent van op imaging-techniek gebaseerde oplossingen voor gegevensverzameling voor mobiele en draadloze applicaties en applicaties voor transactieverwerking, zoals barcodescanners, mobiele computers en transactieterminals.

HHP, een innovator op het gebied van data capturingproducten en -oplossingen, introduceerde in 1972 de eerste handheld barcode leespenscanner met commerciële potentie ter wereld. Sindsdien heeft het bedrijf baanbrekende en innovatieve producten op het gebied van barcode scanning op de markt gebracht, zoals lineaire en area imagers en image engines, de mogelijkheid om automatisch de juiste barcodesymbologie te selecteren, geavanceerde lineaire en 2D decoderingsalgoritmen en de eerste 2D-geschikte draagbare dataterminal ter wereld.

HHP¹s klantgerichtheid en haar sterke wereldwijde partnernetwerk hebben geleid tot een indrukwekkende klantenlijst. HHP mag vele bedrijven in de mobiele en industriële sector en de detailhandel tot haar klantenkring rekenen, waaronder The United States Postal Service, Federal Express, Coca-Cola, DHL en Continental Airlines.

HHP is een particulier bedrijf en heeft wereldwijd meer dan 565 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Amerikaanse Skaneateles Falls. Het Europese hoofdkantoor staat in Eindhoven. HHP heeft tevens kantoren in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Spanje, China (Hongkong), Japan, Brazilië en de Verenigde Staten.

Voor verder persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Viviane Brokerhof bij LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: vivianeb@lewispr.com http://www.lewispr.com


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---