Gemeente Dongen


Wethouder Van Beek hijst 21 april de vlag in top 20-04-2004 12:49 Uitbreiding RK basisschool Achterberg bereikt hoogst punt Op 21 april 2004 bereikt de uitbreiding van RK basisschool Achterberg het hoogste punt. Om dit feit te vieren zal wethouder Ad van Beek die dag om 11.30 uur, onder het toeziend oog van 525 leerlingen en hun leerkrachten, de vlag in top hijsen. De uitbreiding van Achterberg is de eerste van 11 scholen in Dongen die in de toekomst uitgebreid of verbouwd worden. Na het officiële moment is er voor de kinderen van basisschool Achterberg een attentie.
Het ontwerp van deze aanbouw komt van de architect Jos Overboom. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Van der Avoird en de installatiebedrijven Van Loon en Henk Vos, allen uit Dongen.

Wethouder Ad van Beek: De uitbreiding was noodzakelijk en gelukkig ligt de bouw op schema. Enkele weken voor de grote vakantie zal de uitbreiding gereed zijn.

Uitbreiding ander scholen.
Voor de vakantie worden ook de Westerkim en de Biezenkring uitgebreid. Later dit jaar zijn de basisscholen de Vlinderboom en St. Agnes aan de beurt. In 2005 worden de overige basisscholen verbouwd. Deze verbouwingen zijn kleiner van omvang.