Gemeente Abcoude


Afscheid burgemeester en onthulling kunstwerk

Op 23 april neemt burgemeester Van der Most-de Ridder na negen jaar burgemeesterschap afscheid. Bij Koninklijk Besluit van 12 november 2003 is op haar verzoek per 1 mei 2004 eervol ontslag verleend als burgemeester van de gemeente Abcoude.
Het afscheid vindt plaats tijdens een buitengewone raadsvergadering in de Dorpskerk te Abcoude. Aansluitend vindt een receptie plaats. Voor deze receptie bent u van harte uitgenodigd. U kunt tussen 16.30 en 18.00 uur afscheid nemen van mevrouw Van der Most-de Ridder en haar echtgenoot.

Kunstwerk
De burgemeester heeft de wens uitgesproken graag een kunstwerk te willen aanbieden aan de burgers van Abcoude. Dit kunstwerk symboliseert de historische paardenmarkt van Abcoude. Donaties worden bijzonder op prijs gesteld. Storting kan op rekeningnummer 35.18.20.116, t.n.v. gemeente Abcoude, o.v.v. Afscheid Burgemeester.

De onthulling van het kunstwerk vindt plaats op maandagavond 26 april om 18.30 uur op de hoek Koppeldijk Burgemeester Des Tombeweg in Abcoude. Iedereen is van harte welkom bij deze onthulling.
---

20 april 2004