Koninklijke BAM Groep

Persbericht

Koninklijke BAM Groep nv

Nauwere samenwerking Britse werkmaatschappijen in het Verenigd Koninkrijk

Bunnik, 20 april 2004 - Koninklijke BAM Groep versterkt de positie van zijn Britse activiteiten door werkmaatschappijen Edmund Nuttall en HBG Construction nauwer te laten samenwerken. Met name op het gebied van investeringen, projectondersteuning en facilitaire dienstverlening zal een efficiencyvoordeel ontstaan.

Zowel Edmund Nuttall als HBG Construction bekleden topposities in de sectoren civiel, respectievelijk utiliteitsbouw en hebben samen meer dan 4000 medewerkers in het Verenigd Koninkrijk. Met een gezamenlijke omzet van ^ 1,6 miljard wordt bijna een kwart van de omzet van de Groep in het Verenigd Koninkrijk gerealiseerd. Beide bedrijven blijven onder eigen naam in hun eigen marktsector opereren.

De gezamenlijke activiteiten van Edmund Nuttall en HBG Construction komen onder leiding van Peter Brooks, thans directievoorzitter van Edmund Nuttall. Hij rapporteert aan Adrian Franklin, lid raad van bestuur.

Brian May, thans directievoorzitter van HBG Construction, zal de onderneming verlaten. Gedurende 2,5 jaar heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de versterking van de positie van HBG Construction in de Britse utiliteitsbouwmarkt.

Nadere informatie: drs. A.C. Pronk, telefoon (030) 659 86 21.


---
This outbound message from KPN has been checked for all known viruses by KPN MailScan (IV-Scan), powered by MessageLabs.
For further information visit: http://www.veiliginternet.nl
---