Gemeente Amsterdam

Directeur Dienst Werk en Inkomen

20 april 2004 - Herbert Raat

Het college van B&W heeft ingestemd met de benoeming van de heer C.W.J. Schreuders als directeur Dienst Werk en Inkomen. De benoeming volgt nadat het college een positief advies van het OR platform DWI heeft ontvangen. In het platform zijn de ondernemingsraden van de Sociale Dienst Amsterdam, NV Werk en Maatwerk vertegenwoordigd. De benoeming is voor vijf jaar. De heer Schreuders begint op 17 mei 2004 met zijn werkzaamheden.

De heer Schreuders heeft een ruime ervaring in het publieke domein. Tot op heden is hij werkzaam voor het organisatie- en adviesbureau BMC van waaruit hij diverse adviseursfuncties bij gemeentelijke diensten vervult. Van 1988 tot 2002 werkte hij bij de belastingdienst onder meer als Voorzitter Managementteam Belastingdienst Regio Zuidwest. De heer Schreuders is 45 jaar.

Het college is zeer verheugd met de benoeming van deze kandidaat. De vorming van de Dienst Werk en Inkomen komt binnenkort in een stroomversnelling. Zo wordt het businessplan binnenkort in de gemeenteraad besproken. Na goedkeuring zal de huidige Sociale Dienst Amsterdam, NV Werk en Maatwerk geleidelijk opgaan in de Dienst Werk en Inkomen. Met de heer Schreuders denkt het college de juiste persoon te hebben die duidelijk en doelgericht de klus klaart.

Pb-077

© Gemeente Amsterdam