Politie Zeeland


Z-4234-2004 FIETSENKIJKDAG POLITIEBUREAU IN HULST


Op woensdag 28 april aanstaande tussen 08.30 uur en 17.00 uur wordt er op het politiebureau in Hulst weer een fietsenkijkdag georganiseerd.
U vindt het politiebureau aan de Van der Maelstedeweg 52. De kijkers worden verzocht de aangifte van diefstal/vermissing van hun fiets mee naar het bureau te nemen.


Z-4235-2004 VERKEERDE WONING

Een 20-jarige man uit de gemeente Sluis is dinsdag rond 00.45 uur in een woning aan de Weststraat in Oostburg aangehouden wegens vernieling.
De man had, onder invloed van alcohol, de voordeurruit vernield van twee woningen. Daarna was hij een van de woningen binnengegaan en op de bank in slaap gevallen. Hij was op zoek naar het huis van een vriend van hem en had zich hierbij vergist in de straat. Tegen de 20-jarige man werd proces-verbaal opgemaakt.


O-4236-2004 MISHANDELING

In een pand aan de Kloosterweg in Burgh Haamstede zijn dinsdag rond het middaguur een 25-jarige Rotterdammer en een 24-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden voor mishandeling.
Beide mannen waren op zoek naar een bekende van hen, een jonge vrouw, die in het pand aanwezig zou zijn. Toen zij de vrouw aantroffen ontstond er een handgemeen waarbij twee mannen die in het pand aanwezig waren, een 22-jarige man uit Steenbergen en een 24-jarige man uit Bergen op Zoom werden geschopt en geslagen. De 22-jarige man is met verwondingen aan het gezicht overgebracht naar het ziekenhuis waar hij een nachtje ter observatie werd opgenomen. De 24-jarige man mocht na onderzoek weer naar huis. De 24- en 25-jarige man zijn beide ingesloten.


W-4237-2004 SNELHEIDSCONTROLE

Op de President Rooseveltlaan te Middelburg werd dinsdag tussen 10.15 uur en 12.45 uur een snelheidscontrole gehouden waarbij in totaal 17 bekeuringen werden uitgeschreven.

De hoogste gemeten snelheid was die van een bromfietser, deze reed 75 km/u. Verder nog 1 bekeuring voor het niet dragen van de gordel, 1 bekeuring voor fout parkeren, 1 voor bromfiets op het fietspad en 1 voor het niet volgen van de verplichte rijrichting.





Politie Zeeland