Ingezonden persbericht

DuschoSpot; complete douche voor bijzondere situaties

Kant-en-klare set met fraai design

VIANEN, 20040420 -- Duscholux introduceert DuschoSpot, een bijzondere douche voor bijzondere situaties. In sommige situaties is het niet mogelijk of wenselijk een traditionele douchewand te installeren. Bijvoorbeeld omdat er niet betegeld kan worden, of omdat muren niet waterbestendig zijn. Woningen van houtskeletbouw zijn hiervan een goed voorbeeld. Duscholux biedt nu een oplossing voor dergelijke situaties. Een complete, kant-en-klare douchecabine die wel toepasbaar is in ruimtes die eigenlijk zo droog mogelijk moeten blijven. DuschoSpot is namelijk ook aan de achterzijde voorzien van hardglazen wanden en biedt daarom rondom bescherming tegen spatwater.


Alleen water toevoegen...
DuschoSpot is helemaal compleet; alleen water toevoegen, voor een afvoer zorgen en de douche is klaar voor gebruik. De DuschoSpot set bestaat uit een fraaie hardglazen douchewand, een douchebak met onderstel en paneel, twee hardglazen achterwanden en een aluminium hoekpaneel met een Hans Grohe douchethermostaat en glijstangset.

Omdat de douche is voorzien van hardglazen achterwanden, kan DuschoSpot in nagenoeg elke inbouwsituatie worden toegepast. Het is namelijk niet nodig de muren, waartegen de douchewand wordt geplaatst, te voorzien van waterbestendig materiaal. Dit is ideaal in droge ruimtes waar een douchevoorziening gerealiseerd moet worden (zolder, slaapkamer, bedrijfsruimte, etc.).

DuschoSpot is ook een prima oplossing in situaties waar een tijdelijke douchevoorziening gewenst is. De cabine is namelijk uiterst snel, zonder boren in wanden of vloeren, te monteren. Omdat alle voorzieningen en benodigdheden tot de complete set behoren is montage bovendien uiterst eenvoudig.

Actueel design
DuschoSpot is voorzien van een actueel, elegant design en leverbaar in twee uitvoeringen; Round (kwartrond) of Five (vijfhoek). De maatvoering van de douchewand is 900x900x1890 mm. Inclusief de douchebak komt de totale hoogte op 2100 mm. De aluminium profielen zijn leverbaar in wit of edelmat. De boog, bovenaan de douchewand wordt naar keuze geleverd in glas of in aluminium. De achterwanden kunnen optioneel ook in mat glas geleverd worden.

DuschoSpot is een zeer complete douche voor bijzondere toepassingen. Met een prijskaartje van nog geen ¤ 2.300,-- (excl. BTW) is DuschoSpot bovendien bescheiden geprijsd.

Duscholux biedt een fabrieksgarantie van twee jaar. Op onderdelen geldt een nalevergarantie van tien jaar.

Meer informatie op www.duscholux.nl




Ingezonden persbericht