Ingezonden persbericht


Agendabericht

HR Management Conference 2004: The Future of Work

Datum: 21 tot en met 23 april 2004
Plaats: Sevilla, Spanje
Doelgroep: algemeen managers, Human Resources-Managers, P&O-stafleden Organisatie: Management Centre Europe (MCE)

Thema van de 36e MCE HR-conferentie is de toekomst van werk, welke impact veranderingen zullen hebben op HR, en hoe de rol van HR zal evolueren binnen bedrijven. Deelnemers krijgen de kans om dieper in te gaan op actuele thema's die de kijk op HR in de nabije toekomst zullen bepalen. Onderwerpen zijn onder meer: de mogelijkheden van ICT in het personeelsbeleid, inrichting van de werkomgeving, talent-management, HR-balanced scorecard, carrièreontplooiing in moeilijke tijden en coaching van verschillende culturen. Sprekers zijn onder meer Fons Trompenaars (auteur van 'Riding the waves of culture'), Gary Hamel (oprichter en voorzitter van Strategos), Ricardo Semler (auteur van 'The Maverick'), Chris Engels (Professor KU Leuven en partner van Claes & Engels), en Herminia Ibarra (Professor in Organizational Behavior, INSEAD).

MCE's HR managementconferentie is uitgegroeid tot de ontmoetingsplaats voor HR-professionals om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Met zijn 36e editie is dit het langstlopende en meest invloedrijke congres in Europa, dat ieder jaar opnieuw tientallen vooraanstaande sprekers en HR-experts bij elkaar brengt.

Voor meer informatie en aanmeldingen: www.mce.be/hr2004

Management Centre Europe (MCE)
MCE, wereldwijd managementtrainer, levert diensten aan bedrijven en hogere kaderleden met het oog op de optimalisering van hun prestaties. Meer dan 1.000 trainingen per jaar worden op die manier georganiseerd voor meer dan 15.000 managers over de gehele wereld. MCE ontwikkelt diensten op maat van de klant en houdt hierbij rekening met zijn specifieke eisen en verwachtingen. De opleidingen worden gegeven in een volledig uitgerust en modern conferentiecentrum in Brussel of op een andere locatie die de klant zelf kiest.