Hagemeyer

PERSBERICHT

Voorgestelde wijziging samenstelling Raad van Commissarissen Hagemeyer

Zoals reeds aangekondigd op 9 december 2003 heeft de Raad van Commissarissen van Hagemeyer besloten zijn samenstelling aan te passen in verband met de nieuwe fase waarin de onderneming gekomen is na de financiële herstructurering.

In verband daarmee zal aan de op 21 april a.s. te houden jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders worden voorgesteld de heren B.A.J. Bourigeaud BA (Voorzitter Raad van Bestuur en CEO van Atos Origin) en Drs. M.P.M. de Raad (lid van de Raad van Bestuur van Koninklijke Ahold N.V. en tot eind 2000 lid van de Raad van Bestuur van Metro AG, respectievelijk CEO van SHV Makro) te benoemen tot lid van de Raad van Commissarissen. Zij brengen een grote internationale management- ervaring en deskundigheid mee op het gebied van IT Services, groothandel en distributie.

Per dezelfde datum zullen twee lang zittende leden van de Raad van Commissarissen, de heren T.Y. Yasuda en Mr W.F.Th. Corpeleijn, aftreden. De Raad van Commissarissen zal alsdan bestaan uit de heren Mr P.J. Kalff, Voorzitter, D.G. Eustace Vice-voorzitter en de heren Bourigeaud en De Raad.

Naarden, 2 april 2004
HAGEMEYER N.V.
Raad van Bestuur