Gemeente Den Helder

15-04-2004
Loketten gesloten

Een aantal gemeentelijke loketten is woensdag 21 april en donderdag 22 april gesloten in verband met een interne verhuizing. Na deze verhuizing zijn alle loketten die in het stadhuis zijn gevestigd, te vinden op de begane grond. Het gaat om de volgende loketten van de afdeling Publiekszaken en de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving (VVH):

Belastingen

Huursubsidie

Vergunningverlening

Bouwen en wonen

Milieuwetgeving

Klantenservice Publiekszaken
Ook de Klachtenadviseur is deze dagen niet aanspreekbaar.

Het bij elkaar brengen van alle loketten is een van de resultaten van de gemeentelijke reorganisatie. Daarbij was een betere dienstverlening aan de klant een belangrijk uitgangspunt. Vanaf vrijdag 23 april kunnen burgers met hun vragen, aanvragen, meldingen en klachten terecht op een duidelijke plek: u bent van harte welkom bij de nieuwe loketten in de Plaza op de begane grond van het stadhuis.

Tijdens de interne verhuizing zijn de loketten van Burgerzaken gewoon geopend. Wilt u een paspoort of rijbewijs aanvragen, een geboorte aangeven of een uittreksel halen, dan kunt u daarvoor op woensdag van 08.00 tot 14.00 uur en op donderdag van 08.00 tot 19.30 uur terecht in het stadhuis.