Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB

Den Haag, 20 april 2004

Het zevende ANWB-tankstation in Wijchen gaat woensdag 21 april open voor het publiek. De ANWB zal in samenwerking met de Van der Sluijs Groep de komende jaren ongeveer 100 onbemande tankstations openen.

De automobilist betaalt minimaal zes eurocent minder per liter voor hun brandstof dan de gemiddelde landelijke benzineprijs van de grote vijf benzinemaatschappijen. De week na de opening ontvangen klanten echter tien eurocent introductiekorting per liter brandstof. Leden die met een ANWB Mobiliteitspas betalen krijgen één eurocent extra korting per liter. De ANWB Mobiliteitspas biedt betaalgemak in het openbaar vervoer, bij parkeergarages, op de weg en heeft mogelijkheden voor korting bij tanken, parkeren en autohuur.

Bij het ontwerp van de stations is extra aandacht besteed aan de sociale veiligheid. Samen met Philips is een speciaal lichtplan ontwikkeld. Omdat het station onbemand is, bestaat er de mogelijkheid om bij vragen met één druk op de knop verbinding te maken met de ANWB Wegenwacht. Ook staat het station onder permanent cameratoezicht.

De Van der Sluijs Groep, gevestigd in Geertruidenberg, is een onafhankelijke, commerciële dienstverlener in de olie-industrie. De organisatie beschikt over veel kennis van de exploitatie van benzinestations.

Het nieuwe station is te vinden aan de Buijs Ballotstraat 2, 6603 BW Wijchen. Het benzinestation is bereikbaar via de afslag Wijchen (1a) van de A73.

Met vriendelijke groet,
Markus van Tol
ANWB persdienst
070-3146288


---
Disclaimer

E-mail wordt door ANWB niet gebruikt voor het aangaan van externe verplichtingen. Deze e-mail is uitsluitend bestemd voor geadresseerde(n). Indien deze e-mail onverhoopt niet voor u is bestemd dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de afzender en daarna het bericht te vernietigen. Deze e-mail mag niet worden doorgestuurd, openbaar gemaakt of verveelvoudigd worden zonder de toestemming van de afzender.
ANWB betracht grote zorgvuldigheid bij het verzenden van e-mails. ANWB kan echter niet garanderen dat deze e-mail juist, volledig, tijdig en virusvrij wordt overgebracht. In een dergelijk geval is ANWB op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade, direct dan wel indirect, in welke vorm dan ook.

ANWB B.V.

---