TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 20-04-2004

Internet
HANS KAZÀN & MAGIC UNLIMITED
www.tros.nl/kazan

HANS KAZÀN & MAGIC UNLIMITED GEVEN HUN FAMILIEGEHEIMEN PRIJS OP VERNIEUWDE SITE

Op woensdag 21 april wordt de geheel vernieuwde site van HANS KAZÀN & MAGIC UNLIMITED, www.tros.nl/kazan, gelanceerd. Het nieuwe, flitsende uiterlijk springt meteen in het oog bij de 26.000 paspoorthouders van de site. Behalve deze metamorfose is er nog een aantal vernieuwingen.

De Gouden Spreuk is een nieuw onderdeel waar de bezoeker, via het zoeken van letters, magische prijzen kan winnen. Ook de biografieën van de illusionisten zijn bijgewerkt en kinderen kunnen op de site voldoende informatie en inspiratie vinden voor bijvoorbeeld een spreekbeurt op school. Het belangrijkste is dat de jeugd van Nederland via deze site zelf kan leren goochelen. Door het aanmaken van een goochelpaspoort krijgen de goochelfans uitleg en via een overzichtelijk stappenplan kunnen zij zelf trucjes leren. Iedere maand wordt de site ververst met nieuwe goocheltrucs en optische illusies die menig goochelhart harder doen kloppen.

Uiteraard zijn ook de vertrouwde onderdelen terug te vinden. Je kunt video's en foto's bekijken, de allerlaatste nieuwtjes lezen en de agenda checken. Het allerleukste is dat je rechtstreeks met Hans Kazàn, Oscar, Renzo en Mara in contact kunt treden. Kortom: er is genoeg te beleven op de spiksplinternieuwe site van HANS KAZÀN & MAGIC UNLIMITED!




TROS