KENNISNET

Kennisnet lanceert website 4 en 5 mei

Op 21 april start Kennisnet met een speciale vier en vijf mei website voor het onderwijs. De site besteedt aandacht aan de aanstaande dodenherdenking en bevrijdingsdag. De site biedt leraren direct toepasbaar lesmateriaal en materiaal waarmee leerlingen in basis-, voortgezet en beroepsonderwijs direct aan de slag kunnen voor bijvoorbeeld hun werkstuk.

Een greep uit het ruime educatieve aanbod op de vier en vijf mei site:

- direct bruikbaar lesmateriaal over herdenken en vrijheid
- uitgebreide verzameling bronnen ter ondersteuning van het maken van werkstukken

- stof tot nadenken over vrijheid en hoe deze tot stand is gekomen.

De 4 en 5 mei website biedt ook voldoende aanknopingspunten voor ouders om samen met hun kinderen de themas herdenken en bevrijdingsdag bespreekbaar te maken.

Met deze special geeft Kennisnet invulling aan haar publieke taak om de actuele themas voor de onderwijspraktijk te ontsluiten en toepasbaar te maken.

De speciale 4 en 5 mei site is te vinden op
www.4en5mei.kennisnet.nl.

Over Kennisnet
Kennisnet is de internetorganisatie van en voor het onderwijs. Kennisnet stimuleert het gebruik van internet in het onderwijs voor educatieve doeleinden. Op www.kennisnet.nl wordt onderwijs gerelateerde content en onderwijsinformatie aangeboden voor het basis, voortgezet en beroepsonderwijs. Leraren vinden op kennisnet.nl direct bruikbaar lesmateriaal. Voor leerlingen is Kennisnet een steun in de rug bij het maken van schoolwerk. Ouders vinden ondersteuning in opvoedingsvraagstukken. ICT-coordinatoren en schoolleiders krijgen praktische tools en beleidsinstrumenten aangereikt om de ICT infrastructuur op school vorm te geven. Met kennisnet.nl sta je er nooit alleen voor.


---