Ingezonden persbericht


SYSTIMAX benoemt Croon ICT tot Prestige BusinessPartner

Klanten profiteren van optimale advies-, ontwerp- en installatiediensten

RIJSWIJK, 21 april 2004 - SYSTIMAX Solutions - a CommScope company, leverancier van gestructureerde bedrijfsbekabelingssystemen, benoemt Croon ICT, de duurzame technologiedienstverlener, tot SYSTIMAX Prestige BusinessPartner. Deze status is onderdeel van het BusinessPartner-programma van SYSTIMAX Solutions. SYSTIMAX Solutions geeft deze titel aan BusinessPartners die bewezen hebben dat hun klanten profiteren van het hoge kennis- en dienstverleningsniveau voor ondersteuning bij het ontwerp en de installatie van SYSTIMAX-oplossingen.

Als Prestige BusinessPartner heeft Croon ICT de hoogste status binnen het partnerprogramma van SYSTIMAX Solutions. In Nederland heeft naast Croon ICT alleen Getronics Infrastructure Solutions deze status. Aan het verlenen van deze status liggen zeer strenge criteria ten grondslag. Medewerkers van BusinessPartners moeten de opleiding tot Certified SYSTIMAX-engineer succesvol afronden om te bewijzen dat ze beschikken over diepgaande kennis van de bekabelingssystemen van SYSTIMAX. Daarnaast moeten ze deze kennis ook succesvol in de praktijk hebben gebracht.

Croon ICT, onderdeel van Croon Elektrotechniek BV, adviseert en implementeert data- en telecommunicatieoplossingen. Door het combineren van de rol van kenniscentrum met die van uitvoerder, is het bedrijf in staat optimale dienstverlening te garanderen. Peter Wetzels, General Manager van Croon ICT, zegt: "Deze stap is de erkenning van het streven van Croon ICT om in een hecht partnerschap met zowel de distributeur als de fabrikant de klanten optimaal te bedienen met oplossingen voor hun communicatievraagstukken. Volgens de filosofie van Croon ICT geldt voor onze klant dat niet het hebben van communicatietechnologie, maar het zorgeloos en functioneel gebruik ervan de basis van de behoefte vormt. Door nauw samen te werken met SYSTIMAX Solutions en Anixter (distributeur van SYSTIMAX Solutions), kan Croon ICT perfect in die behoefte voorzien."

Frits Kuus, Sales Director Netherlands bij SYSTIMAX Solutions: "De benoeming van Croon ICT tot SYSTIMAX Prestige BusinessPartner geeft aan dat vooraanstaande ICT-dienstverleners vertrouwen hebben in onze oplossingen. Ze zijn bereid te investeren in de kennis en vaardigheden die nodig zijn om onze bekabelingssystemen optimaal in te zetten bij klanten. Op die manier kunnen klanten met de kracht van onze systemen hun return on investment maximaliseren."

Over SYSTIMAX Solutions
SYSTIMAX Solutions, onderdeel van CommScope, biedt geïntegreerde, end-to-end-connectiviteitsoplossingen voor spraak-, data-, video- en gebouwbeheerssystemen binnen bedrijfsnetwerken. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in gestructureerde bekabelingssystemen met een productportfolio dat bestaat uit de snelste koper- en glasvezeloplossingen.

SYSTIMAX Solutions levert zijn producten via een netwerk van ervaren BusinessPartners. Het productportfolio omvat de op koper gebaseerde GigaSPEED XL-oplossing, de glasvezel LazrSPEED- en TeraSPEED-oplossingen en het intelligente iPatch-systeem. Op dit moment installeren BusinessPartners gemiddeld 1.600 kilometer SYSTIMAX-bekabeling per dag in 140 landen.